talán helyesebb kifejezés az hogy túlélnek...de azért nincs népesség növekedés mert nem akarnak szülni a nőkEttől sokkal kevesebből is élnek emberek.

bocsánat az off-ért
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
talán helyesebb kifejezés az hogy túlélnek...de azért nincs népesség növekedés mert nem akarnak szülni a nőkEttől sokkal kevesebből is élnek emberek.
Ettől sokkal kevesebből is élnek emberek.
Pedig tudnám élvezniehát nem arról van szó, hogy majd H225M helikopteren Bukarestben landol egy magyar különleges zászlóalj és elpusztítja a román kibervédelmi központot.
Én is azt hittem, hogy ez igy van, de rá kellett jönnöm, hogy vannak területek ahol a katonai repülés közelében dolgozók nagy része bizony a pénzért lazán odébb áll...Ezt nem a pénzért csinálod.
Én ingyen is repültem volna egész életemben bárhol, bármivel.
talán helyesebb kifejezés az hogy túlélnek...de azért nincs népesség növekedés mert nem akarnak szülni a nők/sc.
bocsánat az off-ért
Már tervben van nálatok, hogy az indiai infósok könnyítetten kapnak zöld kártyát. Milliós nagyságrendről beszélnek éves szinten. Szóval lassan jobban megéri majd pilótának lenni.Mondjuk ezzel sem teljesen erik utol a mai informatikus fizukat,
ON - Nincsen igazad. Az "eloállítási koltségeknek" óriási befolyása van. Nagyon nem ugyan az, hogy menyi helyet és kiádást igényel egy kozéposztálybeli gyermek felnevelése és kiiskoláztatása, és menyi egy nyomortelepen éloé. Ezzel párosul az idoskori szociális bisztonság változása is, amely már nem az utódoktól (felnotkort megélok számától), hanem inkább a megtakarítot pénztol múlik. Plusz még rengeteg hozzáscatolt probléma, mind a lakhatási kultúra és korulmények változása, ami leginkább D. Kóreában és Japánban látszódik, de mondjuk náluk is hajlamosá váltunk a panellakásainkhoz igazítani a családiéletunket... Mindehez képest a noi emancipáció onmagában nem nagy tétél, mert minkét nem számára nyíltak új lehetosékek, radásul magának az emancipációnak is pénz a hajtóereje, hiszen egy család csak egy jovedelembol csak nagyon szuken képes megélni. - OFFA pénz olyan rohadtul mellékes ebben.
ON - Nincsen igazad. Az "eloállítási koltségeknek" óriási befolyása van. Nagyon nem ugyan az, hogy menyi helyet és kiádást igényel egy kozéposztálybeli gyermek felnevelése és kiiskoláztatása, és menyi egy nyomortelepen éloé. Ezzel párosul az idoskori szociális bisztonság változása is, amely már nem az utódoktól (felnotkort megélok számától), hanem inkább a megtakarítot pénztol múlik. Plusz még rengeteg hozzáscatolt probléma, mind a lakhatási kultúra és korulmények változása, ami leginkább D. Kóreában és Japánban látszódik, de mondjuk náluk is hajlamosá váltunk a panellakásainkhoz igazítani a családiéletunket... Mindehez képest a noi emancipáció onmagában nem nagy tétél, mert minkét nem számára nyíltak új lehetosékek, radásul magának az emancipációnak is pénz a hajtóereje, hiszen egy család csak egy jovedelembol csak nagyon szuken képes megélni. - OFF
Ezt nem a pénzért csinálod.
Én ingyen is repültem volna egész életemben bárhol, bármivel. A pénz arra kell, hogy lakj meg egyél. Az összes többi igény a repüléssel összevetve értéktelen.
Ez a mentaitás visz bennünket előre![]()
Már csak az lenne a jó, ha nem csak a számuk lenne a lényeg a vezetés számára, hanem a kiképzésük és ellátásuk is.
Hogy-hogy nem Rheinmetall?Saab folyt. kövi.
A SAAB BT46 típusú kiképzési szimulációs rendszerét mutatták be működés közben december 10-én, csütörtökön a szomódi lőtéren.
Leopardokba beszerelve.
Hogy ne bízták el túlságosan magukat.Hogy-hogy nem Rheinmetall?
https://www.rheinmetall-defence.com...raining/military_training_solutions/index.php
Még elvileg lehet az is, mert ez csak bemutató voltHogy-hogy nem Rheinmetall?
https://www.rheinmetall-defence.com...raining/military_training_solutions/index.php
A Magyar Honvédség is érdeklődik a SAAB BT46 típusú megújult kiképzőrendszere iránt.
A cég képviselői december 10-én, Tatán mutatták be a szimulációs rendszert. Az eseményen részt vett Korom Ferenc vezérezredes, a Magyar Honvédség parancsnoka is.
Már tervben van nálatok, hogy az indiai infósok könnyítetten kapnak zöld kártyát. Milliós nagyságrendről beszélnek éves szinten. Szóval lassan jobban megéri majd pilótának lenni.
Már tervben van nálatok, hogy az indiai infósok könnyítetten kapnak zöld kártyát. Milliós nagyságrendről beszélnek éves szinten. Szóval lassan jobban megéri majd pilótának lenni.
Heavy managementel is! Semmire sem jók. hazudni, kummantani egymásra mutogatni, sunnyogni jók, de dolgozni azt nem. Viszont olcsók és csak ez érdekli a nagy cégeket.... masreszt nagy tobbseguk hasznalhatatlan heavy mgmt nélkül.
Drágák és csapnivaló az angoljuk. Csak az jó, aki külföldön tanult. A kinaiak meg megbízhatatlanok. nem tudod, hogy ipari kémkedik-e és mikor hívja haza a párt...., avagy designhoz koreaiak ....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..