26 vagyokMegkérdezhetem hány évesen próbálkozol?
Én valamikor 2012 ben jelentkeztem egyszer... azóta még semmi..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
26 vagyokMegkérdezhetem hány évesen próbálkozol?
Én valamikor 2012 ben jelentkeztem egyszer... azóta még semmi..
Civil nyelvvizsgákra vagy katonai szaknyelvire?Hát mióta rendszerben vagyok megadták minden ismerősömnek.
Civil nyelvvizsgákra vagy katonai szaknyelvire?
Civil nyelvvizsgákra vagy katonai szaknyelvire?
Nem lehet egy zászlós egy hadnagy parancsnoka.
Diploma nélkül pedig tiszt sem lesz senki.Egyiket sem engedi meg semmilyen jelenlegi és jövőbeni jogszabály.
Igen, ezt magyarazom, hogy ez egy ektelen hulyeseg, amikor egy kis orszag probal hatekony cyber securityt epiteni penz nelkul.
Nem hülyeség.Egész egyszerűen máskent kell definialni.Azt kell mondani,hogy figyi,hiaba van diplomád neki mg nincs ő a magasabb beosztású és rendfokozatú viszont te ettől még sokat fogsz keresni.
Bár a civil életben sem nagyon van olyan, hogy azonos szakterületű diplomás és nem diplomás közt az utóbbi a főnök.
de és erre megy a pótlék. Érettségi nélkül 174 nettó érettségivel 194 nettó.
Ja ugy igen, pont ezt irtam, hogy az a megoldas, ha a rendfokozat nem a diplomahoz kotik naluk, hanem a szaktudas ill beosztas fuggvenye.
A technologiai szektorban megszokott volt mar 10 eve is, pl fejlesztoknel teljesen normalis, hogy a legtapasztaltabb a Lead avagy akar a PM, ha van hozza tapasztalata, senki meg sem kerdezi, milyen papirja van bizonyos szamu ev ill. sikeres prjoject utan.
Debrecenben nagyon patent a konyha!
Diploma nélkül biztosan nem lesz tiszt.
Szerintem meg biztosan at lesz alaitva a cyber reszleg, ha valaki tenyleg jo es hajlando a versenyszferea ara alatt dolgozni valamiert (pl ez az egyetlen hely, ahol legalisan black hat munka van), akkor max civilkent contractorkent lesz alkalmazva es ugy lesz a fonoke a tisztjeidnek.
nép nevében
Látom nem nagyon érted.Civil nem parancsol katonának,nemhogy tisztnek még közkatonának sem.Előbb lesz valaki 8 osztállyal támbornok minthogy civilek parancsolhassanak katonának.
Ezalól kivetel persz a főparancsnok aki a közársasági elnök és néhány rendkívül magas köztisztviselő de ők meg ugye a nép nevében tehetik ezt meg.
Minden hatalom a dolgozó népé!
https://www.defenseromania.ro/germa...eniS8ptgZm3zKMkwZnzOmGx2lmng9rHfXbBHF3pUkWBtE
Katar Gepárdot vesz. Csak úgy mondom.
Azt tuti mi is akarunk rendezni.A focivebe miatt, de amugy Qatar barmit megvesz, amit a nemetek kinalnak.
A SAAG Gepard elavult, az Skyranger lesz a mienk Lynx és vagy BOXER alapon!Azt tuti mi is akarunk rendezni.