A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Szia! Nem kommentelek oda,mivel nem tudok Cseh nyelven nem szeretnék félre értést a többi hozzászólóval.
" de azért az állítasaimat álá tudom támasztani." Hát ha ezt írod,majd egyszer fejtsd ki légyszíves hogy miért is élünk mi itt "rezsimben"!? És Orbán hogyan csalt el egymás után három választást is.. Itt gondolom nem csak engem érdekelne ez a dolog!
De tudod mit,kicsit segítek neked egy ábrával,hogy más országokban mennyivel tudott volna nyerni...!

https://felvidek.ma/2018/04/hogyan-szerepelt-volna-a-fidesz-mas-orszagok-valasztasi-rendszereivel/
Legyetek szívesek ezt a - Beszélgetőben - megvitatni.
Köszönöm.

Ehhez a véleményedhez képest ütközni látom a gyakorlati tetteid: széles lapáttal adagolod az egyoldalúnak tűnő véleményed, időnként "többszemélyes"-nek tűnő mennyiségben: Opssssz !!!:eek:

...mint "mindenhez-értő-zsoltink" is.

Kicsit kilóg a lóláb "Úrak" :rolleyes:

U.i: a mai "látszat-világ"-ban sokszorosan igazabb a tiednél a másik klasszikus mondás: "Néma gyereknek, ..."
Vagyis igenis nyugodtan írja be valaki/mindenki, ha véletlen/szándékos/provokáló módon félreértett hírt tulajdonít a valós hazai információ helyett.
Az a baj, hogy a valós hazai információ is attól függ jórészt hogy ki mit akar elfogadni akként (mondjuk a magyar médiában szerintem a valós információ mértéke oldaltól függetlenül roppant alacsony...)

Elég jellegzetes megfogalmazás.

Ez vajon akkor milyen jelentőséggel bír harctéri körülmények között, amikor folyamatosan mocsokban, hidegben dagonyázik?

Úgy is kilövik...

Gyakorlatilag annyi német tiszt járt nálunk az elmúlt 2 évben,
mint 44-ben? :D

Amúgy engem nem zavar mivel a kutyák ugatnak a karaván halad:).
ű

A krumplileves meg krumplileves?

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Még van 15 nap és egy kicsi az évből,tessék türelemmel lenni.
4qi0lx.jpg