50 évre titkosítva!Mit hoztak a Grippenekhez?

50 évre titkosítva!Mit hoztak a Grippenekhez?
És ha csak Svéd hegyi levegőt hoztak, akkor is?50 évre titkosítva!![]()
Honnan az info?az meg van hogy már képzik honvédségnél a harci drón személyzetet![]()
Ez ugyan nem infó, de az idei brave warrioron állítólag volt kint hazai fejlesztésű nagyobb méretű drón. (valaki itt írta valamelyik topikban)Honnan az info?
egy ismerösöm mondta aki honvdésgénél van , beszélgetem vele az új beszerzésekrőlHonnan az info?
Ez ugyan nem infó, de az idei brave warrioron állítólag volt kint hazai fejlesztésű nagyobb méretű drón. (valaki itt írta valamelyik topikban)
pontosabban drón gyártásról való pletykákról kérdeztem , azt mondta hogy felderító drónok vannak már , harcira épp képzik a személyzetet , viszont gyártással kapcsolatban nem hallott semmit
Ez igaz, volt ott több drón is.Ez ugyan nem infó, de az idei brave warrioron állítólag volt kint hazai fejlesztésű nagyobb méretű drón. (valaki itt írta valamelyik topikban)
Amugy mindent tud, mert legenysegi szakacs.
Akiknek kell, azok értik, így is, mit akarsz mondani. A kocsi érted már elindult, viszlát!amugy ő maga annyira nem nagy stajsz honvedsegen belül ez tény , de csaladja meg barati körükben vannak eleg magasan emberek (még csak most nem reg kezdte a csaladi szakmat ismerösöm a eletkorabol adandoan )
Ui: azert beszelek rebuszokban mert nem tudom mennyire szabadott volna neki ilyesmiről beszelni
Aki olyan poziban van az úgysem mondd el semmit, jómagam ismerek 1 embert aki Korom Ferivel szokott utazgatni, aztán a Lynx bejelentés előtt 2 nappal is azt merte nekem mondani, hogy piacot kutatunk.... (most nézd meg milyen ismerős az ilyen?Akiknek kell, azok értik, így is, mit akarsz mondani. A kocsi érted már elindult, viszlát!![]()
jövünk fel mint a higany....veletek vagyok kriss..M249-esnek van rajta fegyverállvány minek tennének rá PKM-et? (amit amúgy a 34-esek nem is használnak?)
Megbízható...!Aki olyan poziban van az úgysem mondd el semmit, jómagam ismerek 1 embert aki Korom Ferivel szokott utazgatni, aztán a Lynx bejelentés előtt 2 nappal is azt merte nekem mondani, hogy piacot kutatunk.... (most nézd meg milyen ismerős az ilyen?)
csak azt mantrázza amit a főnökeAki olyan poziban van az úgysem mondd el semmit, jómagam ismerek 1 embert aki Korom Ferivel szokott utazgatni, aztán a Lynx bejelentés előtt 2 nappal is azt merte nekem mondani, hogy piacot kutatunk.... (most nézd meg milyen ismerős az ilyen?)
Mit hoztak a Grippenekhez?
A legfontosabb tételt sikerült kiválasztani...
Csak elbeszéltünk egymás mellett, de látod, én is erre gondoltam.Ezekből kellene egy halom,kevésnek értelme sincs.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..