A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Ez a faszi teljesen kész..... Jó ütemben hogyan tudsz hülyét csinálni magadból. Maróthra hivatkozik, közben ha kicsit is követte volna a héten kétszer is beharangozta a török szerződést....
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Jogos, követem ezt az "elemzőt" fészen, és egyre nagyobbakat csodálkozom az írásain.

Szerintem annyi lehet, hogy nem kizárólag török cucc lesz a 4x4, hanem lesznek módosításaink Made in Germany jeligére.

?????????????????
Három nagy multinacionális svéd tulajdonban lévő vállalat döntött úgy, hogy Magyarországra újabb beruházásokat hoz, 5,8 milliárd forint értékű fejlesztéseikhez a magyar kormánytól 1,8 milliárd forintnyi támogatást kapnak, ezáltal 7500 munkahelyet tudnak megvédeni – mondta a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Vettünk valamit svédisztántól, hogy kompenzálnak, vagy mi ez a nagy összeborulás?
Gripen? :)
Gripen-modernizáció, több Gripen stb.
A kétülésesből biztosan kevés vsn nekünk.
Tippem: tárgyalnak a két század Gripenről, azaz 2x12.

• Tetszik
Reactions: Hummen23
Gripen? :)
Gripen-modernizáció, több Gripen stb.
A kétülésesből biztosan kevés vsn nekünk.
Tippem: tárgyalnak a két század Gripenről, azaz 2x12.

Az én tippem a meglévő griffek felhúzása szoftveresen és fegyverzetileg, plusz 2x12+2 E/F, valamint 12 harci NG, és harci drónok. A drónok darabszámára nincs tippem.

Felejtsétek már el a Gripent! Azok után ami itt bejelentettek, mégcsak nem is a jelennek, hanem a jövőnek vásárolunk/fejlesztünk, itt már az F-35 is csak alsó hangon felel meg. Jobb hijján, mint a LeoA7-es! Arra tippelnék, hogy vagy F-35, vagy kihúzzuk a meglévő Gripenekkel a Tempestig, aminek a programjába beszállunk.

• Tetszik
Reactions: vasszekely
Felejtsétek már el a Gripent! Azok után ami itt bejelentettek, mégcsak nem is a jelennek, hanem a jövőnek vásárolunk/fejlesztünk, itt már az F-35 is csak alsó hangon felel meg. Jobb hijján, mint a LeoA7-es! Arra tippelnék, hogy vagy F-35, vagy kihúzzuk a meglévő Gripenekkel a Tempestig, aminek a programjába beszállunk.
Nana és ha lesz egy Rheinmetall-Gripen gyárunk...??Hmm??Beleküldjük a hidrogén hajtást,rárakjuk a szegedi lézert és még úszni tud majd...!Ennyi!