És hogy került oda, tudja valaki?..és ez a pali a KKI vezető elemzője
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És hogy került oda, tudja valaki?..és ez a pali a KKI vezető elemzője
Gripen?
Gripen-modernizáció, több Gripen stb.
A kétülésesből biztosan kevés vsn nekünk.
Tippem: tárgyalnak a két század Gripenről, azaz 2x12.
Heti szinten vannak bejelentések ipari beruházásokról, nem kell belelátni semmit.Gripen?
Gripen-modernizáció, több Gripen stb.
A kétülésesből biztosan kevés vsn nekünk.
Tippem: tárgyalnak a két század Gripenről, azaz 2x12.
És még ebben az évtizedben egy űrhajóst is kilövünk,mert hogy ez a hír is hivatalos.. Határ csak a csillagos ég!A műhold meglehet jövőre.
Az én tippem a meglévő griffek felhúzása szoftveresen és fegyverzetileg, plusz 2x12+2 E/F, valamint 12 harci NG, és harci drónok. A drónok darabszámára nincs tippem.
Nana és ha lesz egy Rheinmetall-Gripen gyárunk...??Hmm??Beleküldjük a hidrogén hajtást,rárakjuk a szegedi lézert és még úszni tud majd...!Ennyi!Felejtsétek már el a Gripent! Azok után ami itt bejelentettek, mégcsak nem is a jelennek, hanem a jövőnek vásárolunk/fejlesztünk, itt már az F-35 is csak alsó hangon felel meg. Jobb hijján, mint a LeoA7-es! Arra tippelnék, hogy vagy F-35, vagy kihúzzuk a meglévő Gripenekkel a Tempestig, aminek a programjába beszállunk.
Ilyen együttműködés már van:Nana és ha lesz egy Rheinmetall-Gripen gyárunk...??Hmm??
Nem érted. A Tempest SAAB projekt is és az RM meg komolyan összefeküdt egy másik BAE divízióval. Tehát!Na ugye..!
Azért remélem ezért az ötletemért kapni fogok Maróth úrtól postafordultával egy oklevelet....!Nana és ha lesz egy Rheinmetall-Gripen gyárunk...??Hmm??Beleküldjük a hidrogén hajtást,rárakjuk a szegedi lézert és még úszni tud majd...!Ennyi!
Kezdek felni hogy ezeknek meg fog-e felelni egyaltalan az E/F es nem fognak-e akarni valami tovabbfejlesztett G/H-t.
Mi Táborfalva mellett lőttünk spg-9-esel meg indítottuk a Fagottokat. Plusz lőttek a T55-ösekkel, 122-es önjáró +vontatóttal.Teljesen logikus. Anno SzpG lovezetre is Varpalotaig kellett felmenni a deli hatarrol, nem volt kozelebb alkalmas loter.
És hogy került oda, tudja valaki?
Értem én, de a találkozó Törökországban volt....Ő egy közel-kelet szakértő. Nem haditechnikai.
Hát azért kevés olyan korrekt és objektív és tájékozott csatorna van az országban védelmi poltikai és haditechnikai beszerzési kérdésekben mint Béla bá!Arról nem is beszélve, hogy a nimand beidézi a SAJÁT blogját forrásként.
Miközben @jogalappal Béla bácsi meg:
https://jogalappal.hu/az-ssb-vezetojevel-is-targyalt-a-magyar-honvedelmi-kuldottseg-torokorszagban/
Ha nem értek hozzá legalább utánajárok, hogy ne nézzenek hülyének, erre való a zinternet. Szóval Wagner úr 1-es, leülhet.Ő egy közel-kelet szakértő. Nem haditechnikai.
Próbáltam követni az írásait, de ő többet kérdez mint oknyomozás alapján állít, merő találgatások láncolatából szerkeszt írásokat,...a végén rájöttem, hogy igazából semmihez sem ért és lehet nála még én is informáltabb vagyok...Ha nem értek hozzá legalább utánajárok, hogy ne nézzenek hülyének, erre való a zinternet. Szóval Wagner úr 1-es, leülhet.
És @Green LeaderHát azért kevés olyan korrekt és objektív és tájékozott csatorna van az országban védelmi poltikai és haditechnikai beszerzési kérdésekben mint Béla bá!