Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Rheinmetallnak meg a Nurolnak volt a múltban közös fejlesztése vagy mi hoztuk össze őket?
MIT tökölnek a törökökkel mikor a Rheimetallnak is van 4*4 ese?
Az egy dolog, hogy Európában nem ők a legkedveltebb állam, DE:MIT tökölnek a törökökkel mikor a Rheimetallnak is van 4*4 ese?
Kíváncsi vagyok mi fog ebből a Rheinmetal-Magyar-Török koprodukcióból kisülni.
Továbbá az elmúlt napok híre hogy az USA jól megszankciózta a Tòrök hadiipari komplexumot és annak vezetőit további szankciók is kilátásba helyezve.
A Törökök ellen kezd összeállni egy helyre kis Francia-Görög- USA-Német-Izrarl-Szaud A. szövetség és a Törökök fénysebességgel távolodnak mind a NATO tól.mind a volt Ny.i szövetségeseiktől
Én nem hiszem hogy ez a megfelelő pillanat bármilyen fegyver üzletbe bonyolòdni a törökökkel.
Majd meglátjuk, de a magam részéről nem fogadnék nagyobb összegekben arra hogy ez a magyar kebabos kocsi projekt megvalósul...
A Sestan-Busch fél Európát ellátja. Állítólag nagyon jó ár/érték arányú sisakjaik vannak. Német fejlesztés, horvát kivitelezés.Kösz, nem tudtam, hogy gyártunk mellényt. Sisakot tudtam, csak abból inkább veszünk 50 ezret vagy többet? Nem érdemes gyártani itthon?
Mivel a survivor is full MAN meghajtású nem lepődnék meg ha ilyet szeretnének belebarkácsolni a Nurol-ba meg az új 8X8-ba!MAN presents hydrogen roadmap; use in fuel cells and combustion engines - Green Car CongressÚgy tűnik, hogy az RM 5 évvel ezelőtt ugyanazt akarta csinálni a törököknél, mint most Magyarországon: közös vállalat lőszergyártásra, járműfejlesztésre.
Rheinmetall MKEK Technologies.
Rheinmetall Bmc Defense Industry Inc. (Rbss) / Rheinmetall BMC Savunma Sanayi ve Ticaret A.Ş.
https://www.bmc.com.tr/en/defense-industry
A Nurolllal még nem találtam kapcsolatot.
Kizárt. Csak úgy habokra nem rendeltek be Nurolék több száz SARP tornyot, meg lövésirány érzékelőt. Nyilvánvalóan azok a mi igényeink szerint kerülnek a járművekre.Ezért húzódtak el a tárgyalások. A törökök ragaszkodtak az ő fegyvereikhez, mi meg az RH-hoz. Minden eddigi cikk azt írta, hogy Magyarország egyedi felszereléssel venné.
Azért túlzásokba nem kell esni!Szerintem ez az a hovátországi cég, német tulajdonban:
https://sestan-busch.hr/military/
Meg kéne venni.
Jók a magyar mellények?
Így van, ezért megy rá a SARP torony és megy bele a MAN motor!MAN presents hydrogen roadmap; use in fuel cells and combustion engines - Green Car CongressEzért húzódtak el a tárgyalások. A törökök ragaszkodtak az ő fegyvereikhez, mi meg az RH-hoz. Minden eddigi cikk azt írta, hogy Magyarország egyedi felszereléssel venné.
Azért vajon a karosszéria" megmarad, mert az hol néz ki?Ezért húzódtak el a tárgyalások. A törökök ragaszkodtak az ő fegyvereikhez, mi meg az RH-hoz. Minden eddigi cikk azt írta, hogy Magyarország egyedi felszereléssel venné.
Ez a faszi teljesen kész..... Jó ütemben hogyan tudsz hülyét csinálni magadból. Maróthra hivatkozik, közben ha kicsit is követte volna a héten kétszer is beharangozta a török szerződést....
Arról nem is beszélve, hogy a nimand beidézi a SAJÁT blogját forrásként.Ez a faszi teljesen kész..... Jó ütemben hogyan tudsz hülyét csinálni magadból. Maróthra hivatkozik, közben ha kicsit is követte volna a héten kétszer is beharangozta a török szerződést....
..és ez a pali a KKI vezető elemzőjeArról nem is beszélve, hogy a nimand beidézi a SAJÁT blogját forrásként.
Miközben @jogalappal Béla bácsi meg:
https://jogalappal.hu/az-ssb-vezetojevel-is-targyalt-a-magyar-honvedelmi-kuldottseg-torokorszagban/
Nem hallottad a svédekről/Gripenről szóló részt a Borpárlat FM ide vonatkozó legutóbbi interjújából??????????????????
Három nagy multinacionális svéd tulajdonban lévő vállalat döntött úgy, hogy Magyarországra újabb beruházásokat hoz, 5,8 milliárd forint értékű fejlesztéseikhez a magyar kormánytól 1,8 milliárd forintnyi támogatást kapnak, ezáltal 7500 munkahelyet tudnak megvédeni – mondta a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.
Vettünk valamit svédisztántól, hogy kompenzálnak, vagy mi ez a nagy összeborulás?
Jogos, követem ezt az "elemzőt" fészen, és egyre nagyobbakat csodálkozom az írásain.Ez a faszi teljesen kész..... Jó ütemben hogyan tudsz hülyét csinálni magadból. Maróthra hivatkozik, közben ha kicsit is követte volna a héten kétszer is beharangozta a török szerződést....
Gripen??????????????????
Három nagy multinacionális svéd tulajdonban lévő vállalat döntött úgy, hogy Magyarországra újabb beruházásokat hoz, 5,8 milliárd forint értékű fejlesztéseikhez a magyar kormánytól 1,8 milliárd forintnyi támogatást kapnak, ezáltal 7500 munkahelyet tudnak megvédeni – mondta a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.
Vettünk valamit svédisztántól, hogy kompenzálnak, vagy mi ez a nagy összeborulás?
Lehet azt kérni, hogy senki ne magyarázza el nekem, hogy hogyan került oda?!?..és ez a pali a KKI vezető elemzője