Ezek már az itteniek? Akkor lehet vitatkozni a festésrőlSzeretem a képeket:
![]()
Ez nem a Leo festésre hasonlít... 
Ezek már az itteniek? Akkor lehet vitatkozni a festésrőlSzeretem a képeket:
![]()
Ez nem a Leo festésre hasonlít... 
Török torony. Német-magyar-török projekt, és mindenki jól jár ha sikerül...Ez már a német torony?
Akkor röviden: megvettük a licencet a törököktől, amit átfaragunk a németekkel, amit később exportálhatunk is. A törököknek mi ebben a jó?
.Ezt kicsit kifejtenéd bővebben? Mármint a támogató szerepkört. Az APC-k nem támogató szerepkört töltenek be? Nem kukacoskodni akarok csak nem értek hozzá."Az újfajta 4x4-esek széles körben rendszeresítve lesznek a Honvédség kötelékén belül támogatói szerepkörbe, az első járművek a tüzérséget segítik majd."
És ahogy leírtam százszor, támogató szerepkörbe lesznek szánva a gépek.
Ezt kicsit kifejtenéd bővebben? Mármint a támogató szerepkört. Az APC-k nem támogató szerepkört töltenek be? Nem kukacoskodni akarok csak nem értek hozzá.
Vegyi sugár felderítő, sima felderítő (radar és hőkamera árbóccal), híradó kocsi, tüzér felderítő verzió, ATGM hordozó, önjáró aknavető platform, parancsnoki vezetési pont, VSHORAD hordozó jármű, sebesültkihordó jármű stb. Ezek a támogató szerepkörök.Ezt kicsit kifejtenéd bővebben? Mármint a támogató szerepkört. Az APC-k nem támogató szerepkört töltenek be? Nem kukacoskodni akarok csak nem értek hozzá.
Vegyi sugár felderítő, sima felderítő (radar és hőkamera árbóccal), híradó kocsi, tüzér felderítő verzió, ATGM hordozó, önjáró aknavető platform, parancsnoki vezetési pont, VSHORAD hordozó jármű, sebesültkihordó jármű stb. Ezek a támogató szerepkörök.
Jaja.Psyops verzió, tűzszerész verzió, sima, torony nélküli mindenes - G merci helyett a Yürük pl?
"Melegvérű, kizárólag sárga, kevés jeggyel." Hm...![]()
.Találó név!Kimaxolták ahogy látom a kebabosokban rejlő lehetőségeket,részemről nagyon rendben van a dolog.
És ha már gidrán lett a neve.
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Gidrán

Szeretem a képeket: Ezek már a Magyar gépek?
![]()
Kimaxolták ahogy látom a kebabosokban rejlő lehetőségeket,részemről nagyon rendben van a dolog.
És ha már gidrán lett a neve.
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Gidrán

Szeretem a képeket:
![]()
Te leszel benne A fegyverEzeken nincs fegyver, jol latom a telefonon?

És ? Aigilis projekt, maga a fejlesztés és a gép jogai jelenleg is román tulajdonban vannak, csak a románok elálltak az üzlettől és megvették a Piranha 5-öt.A Rheinmetall már 2017-ben is próbálkozott a románokkal egy új 8x8-al!
Jól. De ez a torony jópár géppuskával kompatibilis.Ezeken nincs fegyver, jol latom a telefonon?
Ezeken nincs fegyver, jol latom a telefonon?

Köszi! Sosem hallottam róla eddig.![]()
Azért az a szimbolizmus remélem mindenkinek megvan, hogy a sztori szerint ezt a fajtát szinte komplett elraboltak a romanok az elso vh után és szinte nulláról hozták vissza a tenyeszteset...![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..