Visszajelzések és javaslatok

Egyre "magyarabb" a fórum kezelői felülete, :)
Kezdem otthon érezni magam, csak így tovább :hadonaszos:

KÖSSSZ ! ! ! :)

A fenntartókhoz egy kérdés.

Vizsgáljátok, hogy a userek hány százaléka használja a fekete és hánya fehér hátteret?

Esetleg ezen arány mennyiben változik PC-sekre és mobil eszközösekre lebontva.

Valami nagyon nagy gikszer van a rendszerben.

Az Urbanisztika topik nem látszik a kantin topikok között. Most szóltam hozzá, de csak keresővel lehet megtalálni. (Google-val...)
A fő topik oldalon látszik, hogy ahhoz szóltam hozzá a topiknévvel, de oldalt sincs listázva és bemenve a Kantinba szintén nem látszik.

Y1MEy5N.png

Valami nagyon nagy gikszer van a rendszerben.

Az Urbanisztika topik nem látszik a kantin topikok között. Most szóltam hozzá, de csak keresővel lehet megtalálni. (Google-val...)
A fő topik oldalon látszik, hogy ahhoz szóltam hozzá a topiknévvel, de oldalt sincs listázva és bemenve a Kantinba szintén nem látszik.

Y1MEy5N.png
Nálam megvan. Pc-ről és mobilról is látom.

Tcat

A mai napon elkészült a 10-s lista videójára reagáló HTT írásom.
Szeretném a szerkesztők segítségét kérni az átolvasásban és a közzé tételben.
Ha kapok a szerkesztőségtől egy e-mail címet akkor oda el tudom küldeni az írásomat MS Word vagy PDF formátumban.
Persze ha van rá igény :)

Tcat

A mai napon elkészült a 10-s lista videójára reagáló HTT írásom.
Szeretném a szerkesztők segítségét kérni az átolvasásban és a közzé tételben.
Ha kapok a szerkesztőségtől egy e-mail címet akkor oda el tudom küldeni az írásomat MS Word vagy PDF formátumban.
Persze ha van rá igény :)
Ha csak elgépelésért kell átnézni én is itt vagyok.
Vagy egy köröm, akit meg szoktam szólítani, de néha hetekig tart, mire átmegy egy szöveg.
Amúgy HTT címke alá tervezted?

molnibalage

Szerintem csak az elgépeléseket kellene átnézni. Tartalmilag esélyesen helytálló.
Heteket nem akarok várni a lektorációval, most aktuális a téma.
A HTT címke alá szerintem beillene a munkám, de tudom, hogy az a te "bizniszed". Nekem az is elég ha csak megjelenik az írásom :-)

molnibalage

Szerintem csak az elgépeléseket kellene átnézni. Tartalmilag esélyesen helytálló.
Heteket nem akarok várni a lektorációval, most aktuális a téma.
A HTT címke alá szerintem beillene a munkám, de tudom, hogy az a te "bizniszed". Nekem az is elég ha csak megjelenik az írásom :)
Nem az én bizniszem, bárki írhat cikket.
Ha átküldöd elolvasom és akár holnap ki is tehetem.

molnibalage

Ha dobsz egy e-mail címet át tudom küldeni.
"Ha átküldöd elolvasom és akár holnap ki is tehetem."
Te ki tudod tenni?

Egy kédés....az ÉPP BESZÉDTÉMA sorban a Főoldalon miért nem látom a Biztpol és egyéb topicokat? A Fórumba lépve látom, hogy több hozzászólás is volt, de régen feljött a főoldalon is az épp futó topic... Eltelt néhány perc és ezt sem látom...

Egy kédés....az ÉPP BESZÉDTÉMA sorban a Főoldalon miért nem látom a Biztpol és egyéb topicokat? A Fórumba lépve látom, hogy több hozzászólás is volt, de régen feljött a főoldalon is az épp futó topic... Eltelt néhány perc és ezt sem látom...
A követett biztpol témákról sem kapok értesítést.

Megvan a bibi. Zeal nyitotta és mivel ignore-on van, így a topikot sem látom. Ezzel kéne valamit kezdeni...
Hagyd a fenébe az ignorálgatást, én simán átgörgetek már mindenkit aki nem tetszik. Egy idő után már olyan mint a reklámvakság, amit feljön egy név, már önkéntelenül húzod a görgőt :)

@Mackensen
Kérhetném-e hogy nyitóoldalon levő "Épp Beszédtéma" szövegre egy linket kapcsolódjon a legújabb "hozzászólások lapra", ahogy régen volt?
Továbbá az "Épp Beszédtéma" oszlop alatti felsorolások a hozzászóló nevét is tartalmazzák?
Köszönöm.

• Tetszik
Reactions: kaktusz and Blitz97
Hagyd a fenébe az ignorálgatást, én simán átgörgetek már mindenkit aki nem tetszik. Egy idő után már olyan mint a reklámvakság, amit feljön egy név, már önkéntelenül húzod a görgőt :)
Vele lehet, hogy ezért kénytelen leszek kivételt tenni. De meg kell hogy mondjam remek szűrő, hogy n+1 ember hülyeségeit nem látom. Nem is kommentelek túl sokat. Mondjuk nem csak ezért, de az más tészta.