Visszajelzések és javaslatok

Status
Not open for further replies.
Ma úgy vettem észre, mintha több hozzászólásom is eltűnt volna az usa biztpol topikban, nem tudom, mi történhetett. Még új vagyok, úgyhogy nem tudom, hogy moderálás miatt-e, remélem nem. Pl. a #18 305-as nekem egy válasz, de az én üzenetem már nem elérhető.

Be lett szántva egy nagy adag belpol / off-topic hozzászólás az USA topicban. Nem célzottan a te hozzászólásaid, csak sok másikkal együtt az is beleesett a sorba.

• Tetszik
Reactions: phaidros and fip7
Egyfajta burkolt cenzúra már itt is van vagy csak egy bug lenne? Nálatok is később frissitik az épp beszélt témák között a biztonságpolitikai témák hozzászólásait, így néha fel sem kerülnek a nyitólapra?

Tisztán technikai oka van. A főoldalon az "Épp beszédtéma" blokk átmenetileg a fórum RSS hírfolyamából van megjelenítve. Maga a hírfolyam mindig friss, csak a blokkba kerül időben picit elcsúszva a tartalma és az tudja ezt okozni.

-----

Másoknak, akik kérdeztek egyebeket az épp beszédtéma blokk kapcsán: ez az oka. De csak ideiglenes, jövő hét folyamán várhatóan már át lesz alakítva a régivel egyezőre.

Tisztán technikai oka van. A főoldalon az "Épp beszédtéma" blokk átmenetileg a fórum RSS hírfolyamából van megjelenítve. Maga a hírfolyam mindig friss, csak a blokkba kerül időben picit elcsúszva a tartalma és az tudja ezt okozni.

-----

Másoknak, akik kérdeztek egyebeket az épp beszédtéma blokk kapcsán: ez az oka. De csak ideiglenes, jövő hét folyamán várhatóan már át lesz alakítva a régivel egyezőre.
Mi a helyzet a VK-s videókkal? A korábbi fórummotor közvetlenül beágyazta a videókat, most csak a linkeket.

ErReJp7UUAMtDMy

ErSQ0e5XYAEJUd9

Most mutatja?

Nem, és a kép helyén sincs semmi. :(

Így nem is tudom megnézni, hogy mi miatt nem jó. Ggrrrrr... :mad:

Asszem' másnak is volt ilyen jelenség.

Így nem is tudunk mit visszajelezni Tcat-nek, nehéz kijavítani.

Nem, és a kép helyén sincs semmi. :(

Így nem is tudom megnézni, hogy mi miatt nem jó. Ggrrrrr... :mad:

Asszem' másnak is volt ilyen jelenség.

Így nem is tudunk mit visszajelezni Tcat-nek, nehéz kijavítani.

U.i: Egyébként egyre jobb az új fórum-motor és a használata.

Kösssssz ! ! !

.

Feltöltöd egy oldalra (pl.: kepkuldes.com) és a linkjét bemásolod itt a textbox fölött található Insert image megfelelő helyére, aztán az Előnézet használatával ellenőrizheted, hogy sikerült-e a művelet.
Vagy egyszerűbb ha messengeren elküldöd egy havernak, aztán abból linkelve be tudod dobni és nem kell sehova sem töltögetni.

• Tetszik
Reactions: Filter
Be lett szántva egy nagy adag belpol / off-topic hozzászólás az USA topicban. Nem célzottan a te hozzászólásaid, csak sok másikkal együtt az is beleesett a sorba.
Igen én is észrevettem, hogy egy Trump-kritikus kommentem törölve lett, még szerencse, hogy az egyik szélsőjobbos reagált rá, így legalább idézve megmaradt. Érdekes, hogy a topcban néhány szélsőjobbos összeesküvéshívő szabadon tombolhat, az valahogy nem zavarja az adminokat.

Hírek.

A Militavia csatornán jön a 2. videó, de nem a szovjet-orosz légvédelmis folytatás van. A videó teljesen kész, egy final check kell hozzá, meg a szöveget díszítem fel majd még képekkel és formázom blog formára és mehet ki. Ha minden jól megy még a hét közepén. Itt is elérhető lesz.

A SAM széria is folytatódhat, remélhetőleg hamarabb, mint gondolnának.

Kb. ennyi.

A "Mik a legfrissebb tartalmak?" olyan furcsán hangzik. Nyelvtanilag helyesnek tűnik, de nem szépen hangzik. Van itt egy magyar tanár, aki véleményezné?
Írástanár-féle is vagyok, ha ez megteszi. :) A "tartalmak" sajna mindenképp béna kifejezés a többes szám miatt, de egyes számban is kicsit fura. Én eleve állításként fogalmaznám meg, nem kérdésként, és sztem a fokozás is felesleges, azaz kb. így: "Friss olvasnivalók".

OkHa nagyon akarjuk, a "Friss tartalom" is egy lehetőség. Működhet a "Friss bejegyzések" is.

Írástanár-féle is vagyok, ha ez megteszi. :) A "tartalmak" sajna mindenképp béna kifejezés a többes szám miatt, de egyes számban is kicsit fura. Én eleve állításként fogalmaznám meg, nem kérdésként, és sztem a fokozás is felesleges, azaz kb. így: "Friss olvasnivalók".

OkHa nagyon akarjuk, a "Friss tartalom" is egy lehetőség. Működhet a "Friss bejegyzések" is.

Ezek esetleg:
Friss hozzászólások / Új hozzászólások

( ??? )

Más:

1, A "Friss tartalmak" és a Címlapon levő "Ép beszédtéma" felsorolások nem egyeznek, bár címüknél fogva azonosnak kellene lenniük.

2, A hozzászólások végén a tavalyi HTKA-verziónál ott volt, hogy ki a hozzászóló.
Ha hosszabb a hsz és képek is vannak sokat kell görgetni.

Visszakérném ezt azt infót, ha lehet.

3, A címlapnál és a friss tartalmaknál is az eredeti oldal helyett nyílik meg az új oldal alapból.

Ilyen felsorolásoknál -ahol valószínűleg több oldalt szeretne a használó megnyitni a listából-- a legtöbb esetben külön lapon nyílnak meg a kattintott oldalak alapbeállításként. Ezt én itt is logikusnak tartom, felhasználó-barát megoldás. Mások véleménye?

Köszönöm!

Jól alakulgat az új HTKA ! :) :) :)
Köszönet !

• Tetszik
Reactions: Tcat and FilcTroll
Nem tudom, hogy ez bug vagy feature, de szándékos az, hogy a fórum szerkezetében a különböző szinteken különböző az olvasatlan üzenetet tartalmazó topic jelölése?
Pl. a Light téma esetén a magasabb szinteken csak annyi megkülönböztetés van, hogy kicsit vastagabb a fekete szöveg. Persze a sor elején lévő mappa ikonja is segít, de talán jobb az, ahogy a legalsó szinten van jelölve. Ott ugye nem csak vastagabb a szöveg, de ráadásul bilikék is. Ahogy láttam, ez a Dark és a teszt témánál is hasonlóan alakul.

Járványok és fertőzések topic átkerült a kantinba.

Az ilyen-olyan ajánló dobozokban a link úgyis a megfelelő helyre visz mindenkit, de aki esetleg a biztpol fórum alatt keresné, az 1 hónapig szintén megtalálja ott a topicot. Viszont technikailag az csak egy átirányítás, nincs 2 topic természetesen :) 1 hónap múlva pedig el is tűnik majd az ideiglenesre beállított átirányítás a biztpol fórumból.

Status
Not open for further replies.