Visszajelzések és javaslatok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
1 902
2 785
113
Kellemesen szépül javul "A" fórum ( :) ) .
Aaaaazt kérném, --hogy a reggeli csipáimat ne kelljen mindig kitörölni álmos szemeimből--, hogy a "Smile" ablakot és picíny smile-képeit valamivel nagyobbra állítani --mint amekkorák pl. a "Tetszik" ablak smile képei.

A lapos-topon/notebook-on másnak is probléma --szerintem-- a kis képernyő méretből adódóan.


Kössssz!
 

fonak9

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
2 755
4 501
113
Kedves cenzorok, ha megkérhetem becses személyüket, hogy a harckocsik harctéri alkalmazása topikból a 167 oldaltól kb mindent atmozgassanak a II. Vh topikba akkor nagyon hálás lennék.

A TR85M1 topikból is a 122-ig azt a kb. 11 nem odaillő témájút át kellene mozgatni mondjuk a Biztpol/Magyarország vagy Közép-Kelet-Európa topikba.
 

L.O.B

Well-Known Member
2020. július 8.
299
666
93
Na Negan elvtárs visszatért, ugyan még nem fullforce-ban mert nem látok 3-4 oldalt tiszta NER-es szófosással a Magyar haderő lehetséges fejlesztései irányai topikban...de kezd fárasztó lenni hogy semmi érdemi beszélgetés nem folyik csak agyatlan topic rombolás.
A nem elég büdös a szar nyavalygás Ovikával. :rolleyes:

EDIT: lul...látom már megtörtént a yeet.:hadonaszos:
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
8 755
24 317
113
Speciel én sem. Éppen most akartam írni (arra, hogy sosem hallottad), hogy már a hatvanas években szólás volt olyan értelemben, ahogy @Negan írta. Kölyökként fogalmunk sem volt a hátteréről, de használtuk.
Sztem se kellett volna letiltani. Persze már nem vagyunk 10 évesek, a nyilasozás nála régi komcsi beidegződés, de nem zavar, mert inkább röhejes volt.

Aki hoz tartalmat is, sztem se kellene 30 napra kivágni, mert vkinek belegázol a tündérnyuszi lelkébe egy erősebb minősítéssel. Nem kell rá reagálni, aztán abbahagyja. Vagy célzol rá, milyen faszság, amit ir osztjónapot.

Úgyhogy @Mackensen - @Tcat engedjétek vissza @Negan-t , de @kamm-ot is!

Tudom ezekben a Covid időkben hamar jön a karantén, de itt a fórumon lehet nagyobb lazaság.