Visszajelzések és javaslatok

Én eleve állításként fogalmaznám meg, nem kérdésként, és sztem a fokozás is felesleges, azaz kb. így: "Friss olvasnivalók".

A fórum menüben tegnap óta "Friss olvasnivalók" a link neve ...

1, A "Friss tartalmak" és a Címlapon levő "Ép beszédtéma" felsorolások nem egyeznek, bár címüknél fogva azonosnak kellene lenniük.

... és a belinkelt oldalon pedig "Épp beszédtéma" a cím, illetve a főoldali dobozzal egyező lista neve

Hát ez a fórumosdi nem igazán alkalmas, kb 10 oldal ak pimpelés és nulla kapott infó után feladtam.

A facebook csoportokban szinte minden hozzászólásban más-másról van szól, mindig arról ami az utolsó hozzászólónak éppen eszébe jutott. Egy nagyobb létszámú csoportban fél nap után követhetetlen hogy miről volt már szó. A különböző blogbejegyzések alá ömlesztett kommenteknél is hasonló a helyzet. Itt a fórumon van rendszer, lehetne rend, csak mindent a megfelelő topikba kellene írni. Ez pl. a kevésbé felkapott típusok topikjában egész jól működik. De a többség gyűjtő topikokba szeret írni mindent, mert úgy egyszerűbb, kényelmesebb és gyorsabb írni és olvasni is csak azt az egy topikot kell. Ez így viszont olyan mint egy facebook csoport. Aki tematikusan szeret olvasni, annak ez nem jó. Van erre valami jó ötleted?

• Tetszik
Reactions: Blitz97
Kellemesen szépül javul "A" fórum ( :) ) .
Aaaaazt kérném, --hogy a reggeli csipáimat ne kelljen mindig kitörölni álmos szemeimből--, hogy a "Smile" ablakot és picíny smile-képeit valamivel nagyobbra állítani --mint amekkorák pl. a "Tetszik" ablak smile képei.

A lapos-topon/notebook-on másnak is probléma --szerintem-- a kis képernyő méretből adódóan.

Kössssz!