Visszajelzések és javaslatok

Az miért van hogy 3 napja nem jelzi az értesítéseket sem a kis csengőnél sem az üzeneteknél?

Ez egy jó kérdés. Az biztos, hogy nem globálisan állt le, mert nálam működik az biztos.

Első körben: a felhasználói fiókodban az értesítések része alatt sem látszanak?
Itten a közvetlen link is: https://forum.htka.hu/account/alerts

Másvalakinél esetleg ugyanilyen jelenség?

Ez egy jó kérdés. Az biztos, hogy nem globálisan állt le, mert nálam működik az biztos.

Első körben: a felhasználói fiókodban az értesítések része alatt sem látszanak?
Itten a közvetlen link is: https://forum.htka.hu/account/alerts

Másvalakinél esetleg ugyanilyen jelenség?
Nálam.
Van hogy mutatja a csengőnél hogy 1 de amikor ráklikkelek ott van több általam nem látott reakció is. Nem csak 1.
De volt, hogy a topicot pörgetve vettem észre, hogy válaszolt nekem pont @krisss.

• Tetszik
Reactions: phaidros
Kèrdés a kedves fórumtagokhoz: Sokan hasznâljâtok a HTKA dark megjelenitèst? Miert az jön be mint alap? Nem lehetne forditva? Light az alap, aztân aki akarja, mehet a darkra.:rolleyes:

Na, ma nálam is mókás kedvében van az értesítő rendszer. A visszajelzések topic mai aktivitásáról nem jelzett semmit, viszont egy másik topicban lévő hozzászólásomra érkezett like-ról meg igen.

(Ez a komment igazából burkolt jelzése volt annak, hogy még nem jutottam oda, hogy kiderítsem miért, de folyamatban, nincs elfelejtve.)

Na, ma nálam is mókás kedvében van az értesítő rendszer. A visszajelzések topic mai aktivitásáról nem jelzett semmit, viszont egy másik topicban lévő hozzászólásomra érkezett like-ról meg igen.

(Ez a komment igazából burkolt jelzése volt annak, hogy még nem jutottam oda, hogy kiderítsem miért, de folyamatban, nincs elfelejtve.)
A PM-ekről kapsz értesítést?

Igen kapok. (Tegnapi + mai is látszott, írok is rá majd hamarosan.)

Illetve a harang ikonon most ott virított a 2-es szám: a hozzászólásodról és Pogány like-járól. De elvileg kéne kapnom akkor is, ha csak valaki hozzászól ide a topicba. Ez utóbbi nem működött ma látszólag.

Hmm, lehet meg is van az oka, hogy a simán topic hozzászólásra miért nem jött ma értesítő... Most csendben figyelem :D

Ez WAD, hogy a forum dark de a fooldal meg a cikkek light? Jon idovel oda is a sotet tema, vagy nekem kell esetleg valahol valamit allitani?

Tuti irva volt mar. Bocs ha X-edszerre rakerdezek. :oops:

Ma úgy vettem észre, mintha több hozzászólásom is eltűnt volna az usa biztpol topikban, nem tudom, mi történhetett. Még új vagyok, úgyhogy nem tudom, hogy moderálás miatt-e, remélem nem. Pl. a #18 305-as nekem egy válasz, de az én üzenetem már nem elérhető.