Az "Épp beszédtéma" alá újra belehetne rakni a biztpol tartalmakat is, elég frusztráló ha felnézek az oldalra és külön a biztpolért szaladgálni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
:-|Szeretnék egy szkeptikus szmájlit. Egyenes szájjal, kifejezéstelen arccal.
Nálam megvan. Pc-ről és mobilról is látom.Valami nagyon nagy gikszer van a rendszerben.
Az Urbanisztika topik nem látszik a kantin topikok között. Most szóltam hozzá, de csak keresővel lehet megtalálni. (Google-val...)
A fő topik oldalon látszik, hogy ahhoz szóltam hozzá a topiknévvel, de oldalt sincs listázva és bemenve a Kantinba szintén nem látszik.
![]()
Megvan a bibi. Zeal nyitotta és mivel ignore-on van, így a topikot sem látom. Ezzel kéne valamit kezdeni...Nálam megvan. Pc-ről és mobilról is látom.
Bocsáss meg neki!Megvan a bibi. Zeal nyitotta és mivel ignore-on van, így a topikot sem látom. Ezzel kéne valamit kezdeni...
Na, ezt nem értettem én sem, érdekes hatása az ignore-nak. Mi mindenről maradhattam le, sosem leszek így okosabb.Megvan a bibi. Zeal nyitotta és mivel ignore-on van, így a topikot sem látom. Ezzel kéne valamit kezdeni...
Ha csak elgépelésért kell átnézni én is itt vagyok.Tcat
A mai napon elkészült a 10-s lista videójára reagáló HTT írásom.
Szeretném a szerkesztők segítségét kérni az átolvasásban és a közzé tételben.
Ha kapok a szerkesztőségtől egy e-mail címet akkor oda el tudom küldeni az írásomat MS Word vagy PDF formátumban.
Persze ha van rá igény![]()
Nem az én bizniszem, bárki írhat cikket.molnibalage
Szerintem csak az elgépeléseket kellene átnézni. Tartalmilag esélyesen helytálló.
Heteket nem akarok várni a lektorációval, most aktuális a téma.
A HTT címke alá szerintem beillene a munkám, de tudom, hogy az a te "bizniszed". Nekem az is elég ha csak megjelenik az írásom![]()
A követett biztpol témákról sem kapok értesítést.Egy kédés....az ÉPP BESZÉDTÉMA sorban a Főoldalon miért nem látom a Biztpol és egyéb topicokat? A Fórumba lépve látom, hogy több hozzászólás is volt, de régen feljött a főoldalon is az épp futó topic... Eltelt néhány perc és ezt sem látom...
Hagyd a fenébe az ignorálgatást, én simán átgörgetek már mindenkit aki nem tetszik. Egy idő után már olyan mint a reklámvakság, amit feljön egy név, már önkéntelenül húzod a görgőtMegvan a bibi. Zeal nyitotta és mivel ignore-on van, így a topikot sem látom. Ezzel kéne valamit kezdeni...
Vele lehet, hogy ezért kénytelen leszek kivételt tenni. De meg kell hogy mondjam remek szűrő, hogy n+1 ember hülyeségeit nem látom. Nem is kommentelek túl sokat. Mondjuk nem csak ezért, de az más tészta.Hagyd a fenébe az ignorálgatást, én simán átgörgetek már mindenkit aki nem tetszik. Egy idő után már olyan mint a reklámvakság, amit feljön egy név, már önkéntelenül húzod a görgőt![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..