A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

3 EGYETEM ÉS SOK MECHATRONIKA.....HIDD EL JOK VAGYUNK:-öö A JUDEKNÁL IS JOBBAK.
Hát maradjunk annyiban, hogy majd akkor akkor fogom ezt komolyan venni, ha a hazai gyártású drónjainkat veszik külföldön és nem mi vesszük meg a zsidókét, amik már jópár háborúban bizonyítottak az utóbbi egypár évben.
Azt tudom, hogy vannak hazai drónprojektek vannak csapatpróba alatt gépek, de azért messze vannak kiforrottságban és műszerezettségben az izraeli termékektől, de kiindulási alapnak jó.

Hát a Bornemisszánál dolgoznak velük jópáran már pár éve.
törik is őket, mint a ropit :D
bár ezek tényleg ilyen egyszer-kétszer használatos erősített/drágított modellrepcsik...
Ferencvárosi gyerek voltam,ott a 80as években használták,de mikor vidékre költöztünk,ott is értették.
pedig ez már a nyolcvanas években is ratyi szöveg volt...

Lehet, hogy vót má, de érdekes....

"A főként harckocsik és gyalogsági harcjármű beszerzésére és helikopterbeszerzésre kifizetett összeg 323,0 milliárd forint volt."
Nah, ez érdekes. Év elején ez volt a költségvetési tervezet. Tehát 130 milliárd plusz eszközbeszerzést vagy előrehoztak, vagy év közben új ekemként dobtak hozzá. Sztem is-is.

Screenshot-2020-05-26.png

Nah, ez érdekes. Év elején ez volt a költségvetési tervezet. Tehát 130 milliárd plusz eszközbeszerzést vagy előrehoztak, vagy év közben új ekemként dobtak hozzá. Sztem is-is.

Screenshot-2020-05-26.png
A táblázatba azon tételek kerülnek, ami a készítéskor már aláírt kötelezettségek. Ráadásul ezek csak a több éves projektek.
Szóval a 130Mrd az új elemeket jelenti. Asszem a RM telefonos konferenciában benne is volt, hogy pikk-pakk kifizettük az előleget.

Speciel én sem. Éppen most akartam írni (arra, hogy sosem hallottad), hogy már a hatvanas években szólás volt olyan értelemben, ahogy @Negan írta. Kölyökként fogalmunk sem volt a hátteréről, de használtuk.
Spec nekem nagyapám használta.
De mivel k nem értettem, és apám is mindíg mondta ne törődjek az öreggel mert full komcsi csak pislogtam.

@Mackensen döntését azért nem értem mért más topicban embereket lincselnek, meg lőnek agyon gondolatban(ha meghúz egy kocsit és továbbhajt) , de ott érti, hogy az azért nem komoly. o_O

De lehet a komcsizás volt a baj. :D

Na mindegy én örülnék, ha újragondolná.