Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nemáááá!Nem vagyok még annyira öreg-igaz ehez a sok ebaxot angilus betüszavaitokhoz már kéne nékem egy forditási lista.....Hát nem annyira jött le szerintem a bő többségnek.
Persze, de aktív katonai használatban is vannak izraeli drónjaink én arra értettem.nem hiszem hogy a műegyetem meg a tobbi az a bornemissza lenne))
Hát de, vagy olyan jellegű tájszleng, hogy nem mindenki ismeri.Nemáááá!Nem vagyok még annyira öreg-igaz ehez a sok ebaxot angilus betüszavaitokhoz már kéne nékem egy forditási lista.....
Ferencvárosi gyerek voltam,ott a 80as években használták,de mikor vidékre költöztünk,ott is értették.Hát de, vagy olyan jellegű tájszleng, hogy nem mindenki ismeri.
Hát eddig még csak hallani se hallottam hasonlót.Ferencvárosi gyerek voltam,ott a 80as években használták,de mikor vidékre költöztünk,ott is értették.
Szar dolog a gazdasági válság, remélhetőleg nem fog elszállni a költségvetés :/Lehet, hogy vót má, de érdekes....
"A főként harckocsik és gyalogsági harcjármű beszerzésére és helikopterbeszerzésre kifizetett összeg 323,0 milliárd forint volt."
Az államadósság egy év alatt 7002,4 milliárd forinttal nőtt és 2020 végén 36 684,3 milliárd forintot tett ki. A forintadósság 4880,2 forinttal 29 237,3 milliárd forintra nőtt és az összes adósság 79,7 százalékát tette ki. a devizaadósság 2197,0 milliárd forinttal nőtt, amiből 547,0 milliárd forintot a forint gyengülése okozott.
A központi költségvetés bevételei a járvány alatt is nőttek, de a kiadásai sokkal jobban
Durván megugrott a hiány decemberben. A Pénzügyminisztérium részletes jelentése 9 százalékos tavalyi deficittel számol, az 5548,6 milliárd forintos éves hiány közel felét az év utolsó hónapjában könyvelték el.infostart.hu
Ez mindent megmagyaráz.Ferencvárosi gyerek voltam,ott a 80as években használták,de mikor vidékre költöztünk,ott is értették.
jmPersze, de aktív katonai használatban is vannak izraeli drónjaink én arra értettem.
oszt akkor mi VAN,Ez mindent megmagyaráz.
Vidéken inkább hazug komcsi és szinonimái volt a menő, komcsi kollaboránsoknál mehetett ez a szöveg nagyot.
Inkább úgy gondolom költöttél magadnak egy hangzatos szöveget, amivel nyilasozhatsz egy jót.
Igazán magvas,személyeskedésektől mentes,és a rovat témáját elöremozditó hozzászólás volt......Meg egy rossz kommunista/nyilas (nem kivánt rész törlendő-bár szerintem egykutya) duma.Ez mindent megmagyaráz.
Vidéken inkább hazug komcsi és szinonimái volt a menő, komcsi kollaboránsoknál mehetett ez a szöveg nagyot.
Inkább úgy gondolom költöttél magadnak egy hangzatos szöveget, amivel nyilasozhatsz egy jót.
Tudod, pont az a baj, hogy te kezded el mindig, azután meg neked áll feljebb. Mennél a trolltartóba, csak akkor az üres, értelmetlennek látszó szövegeket olvasgatnám amivel összekeverednék. Ugyan tudnám, hogy dudi vagy Parapitecus éppen a te eszement agymenéseidet akarja helyrebillenteni de azt nem tudnám, hogy mivel akarod bebeizonyítani nekik, hogy ők éppen miért alkalmatlanok a katonai pályára, mitöbb miért hülye ott mindenki csak te vagy a napelemes bányászlámpa.Igazán magvas,személyeskedésektől mentes,és a rovat témáját elöremozditó hozzászólás volt......Meg egy rossz kommunista/nyilas (nem kivánt rész törlendő-bár szerintem egykutya) duma.
Én még nem láttam, köszi!Lehet, hogy vót má, de érdekes....
"A főként harckocsik és gyalogsági harcjármű beszerzésére és helikopterbeszerzésre kifizetett összeg 323,0 milliárd forint volt."
3 EGYETEM ÉS SOK MECHATRONIKA.....HIDD EL JOK VAGYUNK:-öö A JUDEKNÁL IS JOBBAK.Hát a Bornemisszánál dolgoznak velük jópáran már pár éve.
Hát maradjunk annyiban, hogy majd akkor akkor fogom ezt komolyan venni, ha a hazai gyártású drónjainkat veszik külföldön és nem mi vesszük meg a zsidókét, amik már jópár háborúban bizonyítottak az utóbbi egypár évben.3 EGYETEM ÉS SOK MECHATRONIKA.....HIDD EL JOK VAGYUNK:-öö A JUDEKNÁL IS JOBBAK.
Azt kívánom igazad legyen. Tudnál mondani konkrétumokat is?3 EGYETEM ÉS SOK MECHATRONIKA.....HIDD EL JOK VAGYUNK:-öö A JUDEKNÁL IS JOBBAK.
törik is őket, mint a ropitHát a Bornemisszánál dolgoznak velük jópáran már pár éve.
pedig ez már a nyolcvanas években is ratyi szöveg volt...Ferencvárosi gyerek voltam,ott a 80as években használták,de mikor vidékre költöztünk,ott is értették.