Szu-57 / Su-57 Felon / PAK-FA (T-50) / FGFA (Szuhoj, Oroszország)

Ezt eddig is tudtuk hogy 2027 után is fognak rendelni,
Ismét rosszul értelmezel valamit... Nem utánról van szó, hanem a jelenlegi aktív megrendelés mellé -kiegészítő megrendelés. A védelmi-miniszter-helyettes a 2021-2022 évekről(azok haditechnikai fejlesztéseirő beszerzéseiről) beszélt.

• Tetszik
Reactions: fishbed
133725608_974328069762523_2028711340259944427_o.jpg

Nekem ez a szín jön be a legjobban, ha egyszínű gépről van szó.

• Tetszik
Military Watch szerint Saturn 30-nak fogják hívni az izdelie- 30 hajtómüvet

Szerintem meg AL-51F lesz. Lehet, hogy eredetileg a Szaturn tervezte, de a fő fejlesztési munkákat már az UMPO végzi, azonkívül kétlem, hogy csak mert a gyártmány szám 30-as, a típusjelölési rendszer megváltozna.
Eddig se nevezték az AL-31F-et “Szaturn 99-nek”, vagy az AL-31FM-1-et “Szaljut 42-nek”.
Ahogy az AL-41F-1Sz se lett “Szaturn 117Sz”.

• Tetszik
Szerintem meg AL-51F lesz. Lehet, hogy eredetileg a Szaturn tervezte, de a fő fejlesztési munkákat már az UMPO végzi, azonkívül kétlem, hogy csak mert a gyártmány szám 30-as, a típusjelölési rendszer megváltozna.
Eddig se nevezték az AL-31F-et “Szaturn 99-nek”, vagy az AL-31FM-1-et “Szaljut 42-nek”.
Ahogy az AL-41F-1Sz se lett “Szaturn 117Sz”.
A logika azt diktálja. Nem hiszem, hogy az MW-nek pontos információ lennének.

Szemre jó sok benne a titán:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez egy viszonylag új fotó Zsukovszkijból.
Érdekes, hogy a nagy sebességű földi kigurulásnál nem az eddig látott módon, a függőleges vezérsíkok szimmetrikus szétterpesztésével és a vízszintes vezérsíkok húzott helyzetével oldják meg az aerodinamikai fékezést, hanem a LERX-et hajtják le véghelyzetig.
Ez hasonló a Gripenek vízszintes vezérsíkjainak kitérítéséhez:

278793.jpg