A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

De a széljobbosok igen, sőt még keveslik is az eddigi fejlesztéseket. Azért egyből látszik kiknek fontos a honvédelem és a nemzet jövője
Ők inkább a hazafiak. A szélsőjobb minálunk nem jelentős. Viszont azok akik az elcsatolt részekről főként Erdélyből "bozgorultak" Magyarországra, ők szeretnének hazamenni, útlevél nélkül, őseik sírját újra "magyar vízzel" locsolni.

Sokszor felmerüla kérdés,hogy akkor mi is ma egy magyar raj.Hát ez:
147220247-2808175442780172-4623042447941429633-o.jpg
Ennyi motyóval beleférnek?

Nem a kiszállás a művészet hanem a beszállás.Az a sok cucc amint kiszállsz szanaszét borul a küzdőtérben és nem lehet beülni tőlük rendesen.
Ok. Biztos hülye vagyok és nem értem, de ha kiszállt mindenki, akkor még halásszák a cuccot ami leesett, a desszanttérből? Kb 5 percig totyorog mindenki? Vagy úgyhagysz csapot-papot, csak amikor vissza akarsz szállni totál káosz van bent?

• Tetszik
Reactions: Pogány and borisz
Hmmmm... Mr. Lecter?
Üdvözlöm!

Áh... Nem, csak elírás, semmi olasz, semmi latin, semmi idézet klasszikusoktól... Talán majd legközelebb... :cool:
:D :p
...a "katonapolitikai szakterület vezetésének" van annyi kompetenciája saját hatáskörben például, hogy egy kb. 200e HUF értékű kötény páncélt megcsináltat a "szakmai hulladékokból" a T-72-re, amivel az "oldalról kilövöm 30 mm-essel" 30+ éves problémáját megoldja!
...csak a munka öröméért!
csináltak azok nagyobb hülyeséget is
Az ellenzék nem fog finomkodni az ilyen tényekkel, mikor --rövidesen-- itt lesz az lehetősége rá =>22 !!!
...22-re ezt "szépen" fel lehet fújni ! ! !
ezt több szempontból is hülyeségnek tartom már bocs,
1.) az ellenzék pont nem azért fog max beleállni a haderőfejlesztésbe mert "letolt gatya" , mert 22ben meg most is már van látható fejlődés még külső szemmel is szerintem
2.) a társadalom nagyon nagy része totál leszarja a haderőt, mármint tényleg, elég nagy része azt sem tudja mi az a zrínyi program, volt katona még mindig úgy tudta hogy a felderítő zlj (ami már ezred névben) még mindig egerben van meghogy a 11-esek még mindig dandár, másik nagy része meg szimplán leszarja az egészet
Namármost azoknak az egy részét tudja majd megszólítani max az ellenzék 22-ben és azt is inkább a szokásos " minek költünk haderőre a nato tagjai vagyunk" szlogennel
Le kéne tenni a Főnök elé egy két javaslatot is a "vegyük meg +lista"-n kívül!
megvolt
Ki nem mondta el (Pl.) a Főnöknek, hogy (az eredményes magyar diplomáciához) a szükséges katonai képesség "mennyiségét" tisztán új technika vásárlásával nem tudjuk kifizetni ? ? ?
ezzzzt meg vitatnám, a kitűzött 3 dandáros struktúrát 10 év alatt fel lehet állítani teljesen új vasakból, kicsi a haderőnk
Most még van idő, van pénz, van ember egész szép megoldásra is! ...sok módon.
idő: igen
pénz: ebbe ne menjünk bele mert most sok minden gatya
ember: nope, több van ugyan de a létszám gond ugyanúgy adott lesz HA nem változik addig semmi, sajnos

Ok. Biztos hülye vagyok és nem értem, de ha kiszállt mindenki, akkor még halásszák a cuccot ami leesett, a desszanttérből? Kb 5 percig totyorog mindenki? Vagy úgyhagysz csapot-papot, csak amikor vissza akarsz szállni totál káosz van bent?
Nincs neki külön rekesze így oda rakod ahová tudod és kb a testeddel támasztod meg.Ha kiszállsz nincs mi megtámassza és szétborul.