![]()
Az orron középen az a kamrának tűnő valami mire jó? Csak a vezetést segíti vagy mást tudhat?
Az a kamerának tűnő valami egy kamera. Rohadt nagy a holttere ennek a téglának.
![]()
Az orron középen az a kamrának tűnő valami mire jó? Csak a vezetést segíti vagy mást tudhat?
Az vilagos, de az felulrol is latja mar, szerintem is lehet meg annak szerepe majd...Az a kamerának tűnő valami egy kamera. Rohadt nagy a holttere ennek a téglának.
Szimplán nehéz kilátni.Az vilagos, de az felulrol is latja mar, szerintem is lehet meg annak szerepe majd...
Lö kellene állni az finom utaláschokkal finoman röviden?Az elsonek a vezetesbe biztos van szerepe. De hogy az oldalsokkal amik a teton vannak eggyutt van e egyeb funkciolyanezelodni vegulis nem tilos.

Csütin lesz a hivatalos Gidrán bemutató Tatan.
Volt már, de mintha a facebookos verzió jobb felbontású lenne.
Könyörgéseim meghallgattatásra találtak. Csak felpattintottak egy-két ólomszórót a tetejükre.
Könyörgéseim meghallgattatásra találtak. Csak felpattintottak egy-két ólomszórót a tetejükre.

Hát ja, kik kapták ezeket és mire és mit tudnak!Valami információt igazán csepegtethetnének.
Akkor most indul a miért ilyen lett a festése topik..Így már jobban néz ki...
![]()
![]()

36.Páncéltörő Rakétaosztály kapja elvilegHát ja, kik kapták ezeket és mire és mit tudnak!
Hát ebből sok nem derül ki erről a konkrét négyről: "támogató harcjármű"
Hát ebből sok nem derül ki erről a konkrét négyről: "támogató harcjármű"
Akkor ezek most a tüzérekhez kerülnek vagy a páncéltörőkhöz ?
Hát a hastageknél a páncéltörők vannak.
Azt néztem én is, de eddig úgy volt, hogy a tüzérekhez mennek
Igen én is így emlékszem, de ugye a páncéltörő tüzér is tüzér. Meg ugye a BRDM-ek kihajítása miatt kelleni fog valami. Még ha esetleg nem is ez lesz végső megoldás...
Valami információt igazán csepegtethetnének.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..