A honvédelem.hu-n az is meglepő hogy írni tudnak...A 14 tonnás Ejder Yalcinból, hogy lett 16 tonna? Honvédelem.hu oldalon nem hiszem, hogy ilyen jellegű gépelési hiba lenne.Még
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A honvédelem.hu-n az is meglepő hogy írni tudnak...A 14 tonnás Ejder Yalcinból, hogy lett 16 tonna? Honvédelem.hu oldalon nem hiszem, hogy ilyen jellegű gépelési hiba lenne.Még
A gyíkember gének nehezítik a kommunikációs képességeiket...A honvédelem.hu-n az is meglepő hogy írni tudnak...
Jah de láttunk ott annyi hülyeséget az évek során, hogy ennyire elírás semmi.A gyíkember gének nehezítik a kommunikációs képességeiket...
Nincs rajtuk semmi.A képekből valaki meg tudja állapítani a fegyverzetet?
Mikor jön a cuccos?Nincs rajtuk semmi.
Reméljük annál hamarabb jönnek.Mikor jön a cuccos?
Majd az FN hazai gyárából?
Széria cucc...Örülök. A kék-piros villogó az mennyire indokolt minden gépen?
Remélem a magyar Gidránon már nem lesz rajta. Ezzel az erővel a Lynxen is lehetne.Széria cucc...
Remélem a magyar Gidránon már nem lesz rajta. Ezzel az erővel a Lynxen is lehetne.
A mostaniak tüzérségi felderítők. Azokra is kellhet?Nem egy kategória. A Gridránok simán lehetnek konvojkísérők, esetleg a katonai rendészet gépei. Oda kellhet.
Hát amikor majd be kell hatolni a belvárosba a célkordináták megadásához a mutáns-zombikovidos fészkek felszámolásához, akkor majd kell a villogó, hogy rendesen tudjanak a forgalomban haladni.A mostaniak tüzérségi felderítők. Azokra is kellhet?
Szerintem is. Ezért nem értem, de elengedem a dolgot.Hát amikor majd be kell hatolni a belvárosba a célkordináták megadásához a mutáns-zombikovidos fészkek felszámolásához, akkor majd kell a villogó, hogy rendesen tudjanak a forgalomban haladni.
A HTKA állományából meg lehetne oldani a honvédelem.hu fogalmazási gondjait. Egyszerre lenne info és dezinformációs szakoldal. Még a saját politikai és katonai vezetésünk sem tudná, hogy mi volt/van/lesz. Hát még az ellenérdekeltek. Mindezt persze gombokból, vagy morzsákból.....A honvédelem.hu-n az is meglepő hogy írni tudnak...
Hát a hastageknél a páncéltörők vannak.Akkor ezek most a tüzérekhez kerülnek vagy a páncéltörőkhöz ?
Azt néztem én is, de eddig úgy volt, hogy a tüzérekhez mennekHát a hastageknél a páncéltörők vannak.
Igen én is így emlékszem, de ugye a páncéltörő tüzér is tüzér. Meg ugye a BRDM-ek kihajítása miatt kelleni fog valami. Még ha esetleg nem is ez lesz végső megoldás...Azt néztem én is, de eddig úgy volt, hogy a tüzérekhez mennek
Esetleg várható spike integráció a közeljövőben? Vagy .50-esel törik a páncélt?Igen én is így emlékszem, de ugye a páncéltörő tüzér is tüzér. Meg ugye a BRDM-ek kihajítása miatt kelleni fog valami. Még ha esetleg nem is ez lesz végső megoldás...