[BIZTPOL] Magyarország

A 2021-es Romulán - Szittya háború vót mán?

Spoiler alert, elkenik a szánkat.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Szomorú
Reactions: LMzek 2.0

Mi meg vajas kenyeret kenünk Kolozsváron, ebédre már Bukarest magyar falu lesz. Csak véletlenül be ne vegyük Odesszát is vacsira. Reszkess Szevasztopol! :hadonaszos:
Ameddig a NAV le nem foglalja a kecskeméti kerozint, addig nem tartok a román légierőtől. A románokat amúgy is ismerjük, hány, de hány "vicces" (siralmas?) pillanatuk bekerült már a humor-topicba :D
Afelől nyugodt vagyok, hogy romulánul még nem kell tanulnom jó ideig.Legalábbis ameddig rá nem jönnek hogyan kell haderőt egyáltalán fenntartani.
Az elmúlt 10 évben volt vagy 15 kormányuk.Nekünk 1990 óta nem volt annyi, úgy sem, hogy Orbánnak mindet külön számoltam (hiába van zsinórban 3x is kormányon).

Dobrev Klárának az Európai Parlament ülésén azt a mondatot sikerült magyarul elmondania, hogy a szlovák képviselő „Bratislava-ból jelentkezik.” Az nem meglepő, hogy aki a kommunista diktatúra pártelitéhez tartozó családban nő fel, annak a magyar nemzet érzései vagy épp történelme nem sokat jelent. De azt már nézni is rossz, hogy tényleg ennyire meg akar felelni mindenkinek a magyar népen kívül. Tény, hogy Pozsony ma már Szlovákia fővárosa. Azonban ezer éven át Magyarország része volt. Mohács után évszázadokig a magyar koronázóváros, mi több Magyarország fővárosa volt, s ma is sok nemzettársunk él ott. Nem tudom, hogy Dobrev Klára melyik nemzethez sorolja magát, de a magyar kultúrkörben ezt a várost Pozsonynak hívják.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/224500/

Dobrev Klárának az Európai Parlament ülésén azt a mondatot sikerült magyarul elmondania, hogy a szlovák képviselő „Bratislava-ból jelentkezik.” Az nem meglepő, hogy aki a kommunista diktatúra pártelitéhez tartozó családban nő fel, annak a magyar nemzet érzései vagy épp történelme nem sokat jelent. De azt már nézni is rossz, hogy tényleg ennyire meg akar felelni mindenkinek a magyar népen kívül. Tény, hogy Pozsony ma már Szlovákia fővárosa. Azonban ezer éven át Magyarország része volt. Mohács után évszázadokig a magyar koronázóváros, mi több Magyarország fővárosa volt, s ma is sok nemzettársunk él ott. Nem tudom, hogy Dobrev Klára melyik nemzethez sorolja magát, de a magyar kultúrkörben ezt a várost Pozsonynak hívják.
Bécset sem úgy nevezzük magyarul, hogy Wien...

Javaslom mi is pereljünk be mindenkit, szép sorban:
Mongóliát Muhiért, Törökországot Mohácsért és a 150 évért, Ausztriát a Habsburg megszállásért, Franciaországot Trianonért, Németországot a megszállásért és a háborús bűneiért Oroszországot szinten, az USA-t a bombázásokért és mert ‘56-ban cserben hagytak bennünket és a sort lehetne a végtelenségig folytatni

https://magyarnemzet.hu/kulfold/ez-csodbe-vinne-magyarorszagot-9341558/

Az van amit @blogen írt a témában pár napja.

ne menj nemzetközi jogásznak. Itt egyrészt a MÁV a peralany... ha hogy az állam cége? Pech.
A tulajdonos nem tudta jogait gyakorolni a MÁV fölött a megszállás miatt. Ami a céggel történt, azért a németek a felelősek, igazából Németország tartozik a deportálás költségével a MÁV-nak.

Ja, meg nekem hónapokat kellett várnom, hogy regisztrálni tudjak, mire kaptam egy meghívót. A Facebookon meg már akkor is bárki regelhetett.
ez mondjuk nem feltétlen rossz, most percek alatt csinálhatsz 5 profilt, ha meghívót kell kapnod akkor meg "megbecsülöd" úgymond, esetleg kidobhatnak ha kamuprofilra pazarlod a meghívód vagy nemtudom

• Tetszik
Reactions: silurusglanis
A 2021-es Romulán - Szittya háború vót mán?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
De a végén mi nyerünk, csak azt kivágták a videóból. :D

ne menj nemzetközi jogásznak. Itt egyrészt a MÁV a peralany... ha hogy az állam cége? Pech.
Mondjuk én ezzel a MÁV témával nem vagyok tisztában, de miért az USA (tagállami vagy legfelsőbb bíróság?) bíróságához nyújtották be a keresetet a felperesek? Másik kérdés, hogy a MÁV elfogadta az ügyben ennek a bíróságnak az illetékességét? Harmadik kérdésem, hogy miért nem nemzetközi bírósághoz fordultak a felperesek?

Bulgarul gondolkodott biztos szegeny, ezert lett Bratiszlava. Nem is tudja lehet hirtelenjeben hogy o most mi lehet, ojropai unionista, bolgar vagy magyar, vagy mi lehet. Amilyen a fizimistaja meg a gendersege sem lehet egyszeru. :eek: