Van egy könyv, több történész írta, A kommunizmus fekete könyve a cím, az a könyv teszi 100+ millióra a számotDe kicsoda, és honnan a szám?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van egy könyv, több történész írta, A kommunizmus fekete könyve a cím, az a könyv teszi 100+ millióra a számotDe kicsoda, és honnan a szám?
Azt a 27 milliót a komcsik a saját paranoiájuknak köszönhetik, ha nem tisztítják meg a tiszti kart akkor kevesebb áldozatuk lehetett volna. Mellesleg mit számít a 27 millió, amikor háború nélkül kiirtottak 100+ milliót?
Tényleg az a szerencsétlen orosz paraszt tehetett arról, hogy a németek megölték az otthonában.Azt a 27 milliót a komcsik a saját paranoiájuknak köszönhetik, ha nem tisztítják meg a tiszti kart akkor kevesebb áldozatuk lehetett volna. Mellesleg mit számít a 27 millió, amikor háború nélkül kiirtottak 100+ milliót?
Nem csak a szu-ról beszélek, hanem az össz kommunizmusról. Attól, hogy a szovjet bolsevikok 27 misit bedaráltak a 2.vh idején az csak egy dolog, maga az eszme a 20. században kicsinált 100+ milliót (vagyis ennyire becsülik)
Ezt hol írtam?Na azért nehogymár ők maguk legyenek a felelősek azért, hogy mások (Hitler és szövetségesei) megölték őket!!!
Van egy könyv, több történész írta, A kommunizmus fekete könyve a cím, az a könyv teszi 100+ millióra a számot
Ezt hol írtam?
Arról beszélek, hogy esélyük sem volt mert az előző háborúból és polgárháborúból tapasztalatot szerzett tiszteket eltüntették, helyükre olyanok kerültek akiknek semmi tapasztalata nem volt. Így könnyű volt 27 millió halottat produkálniuk, normális vezetés mellett ez a szám valószínűleg kevesebb lett volna.
Én soha nem fogok 1 magyar katonát se megbéklyózni, főleg azután, hogy ha véletlenül is, de lebombázták Kassát.Azért mégiscsak érdekes, hogy a támadó fél - akik a gyilkosságokat elkövették - utódai tesznek szemrehányást a megtámadott ország védekezésének hatékonyságával kapcsolatban, és ítélik el a megtámadott ország vezetését, és írják annak felelősségére a halottak számát,
miközben nem éri bírálat a halálos áldozatokért a támadó fél vezetőjét és csatlósait.
Én soha nem fogok 1 magyar katonát se megbéklyózni, főleg azután, hogy ha véletlenül is, de lebombázták Kassát.
Ja 1941 novemberében, kassai bombázás meg mikor is volt?Nem kellett oda Kassa, amikor ilyen háborús uszítás ment akkoriban:
"Ha millióknak el kell veszni, VESSZEN EL!!! Ki fogna most fukarkodni - életével?"
23. másodperctől
Ja 1941 novemberében, kassai bombázás meg mikor is volt?
Maga a vers pedig egy szintén egy kommunizmusnak tetszetős személy, petőfi verse :O
A Szu elvesztett kb 10 millió katonátEzt hol írtam?
Arról beszélek, hogy esélyük sem volt mert az előző háborúból és polgárháborúból tapasztalatot szerzett tiszteket eltüntették, helyükre olyanok kerültek akiknek semmi tapasztalata nem volt. Így könnyű volt 27 millió halottat produkálniuk, normális vezetés mellett ez a szám valószínűleg kevesebb lett volna.
Rendben, mit csináljak vele? Mint mondtam, soha nem fogok 1 magyar katonát se megbéklyózni. Bőven visszafizettük a 40 éves országrombolásuk alatt mindent.A Szu elvesztett kb 10 millió katonát
Írjunk további 5 milliót Sztálin számlájára, de azt azért érzed, hogy ez nagyon nagylelkű szám. (Nem telepítjük ki Sztálingrádot és egyéb balfaszkodások)
A maradék 12 millió tudod hova lett?
A drága németek/románok/magyarok megölték, halálra dolgoztatták éhen halatták őket. Igen, többek közt a magyar megszállási körzetben is 200 ezerre tehető a tisztogatásokban megöltek száma...
Rendben, mit csináljak vele? Mint mondtam, soha nem fogok 1 magyar katonát se megbéklyózni. Bőven visszafizettük a 40 éves országrombolásuk alatt mindent.
Semmit. Csak "Akik nem tanulnak a történelemből megismétlik annak hibáit, de akik elfelejtik azt elbuknak"Rendben, mit csináljak vele? Mint mondtam, soha nem fogok 1 magyar katonát se megbéklyózni. Bőven visszafizettük a 40 éves országrombolásuk alatt mindent.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..