[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Érdek, Az említett szövetséges épp rendszeresen odaszarik -hogy profán legyek a NATO és EU asztralra, a lakosság elfogadása mellett: (elvégre szinte alig emel szót ellene, sőt odáig van érte, ha pld a reprezentatív a fórum keresztmetszete,)
Szóval, még nem rúgták úgy seggbe az országot - ez nem is igen várható- hogy a rúgó bakancsa bokáig eltűnjön Hunnia seggében, de a feketelistára feltették, és hagyják szopni... kiszorul a fontos intézményekből, nem magyar terméket választanak, máshová visznek befektetéseket, nincs politikai támogatás, ilyesmi.

Ahogy a nagypoiitikában mondják: Szájer, Szájer, te sz.pni jársz ide.

Ui.Várom a német választásokat, eddig Merkel kb mindent elnézett, ha az új kurzus Berlinben keményebb lesz. felbátorodnak mások is, aztán.. aztán....

Ez az odaszarik az asztalra, ez mit takar pontosan?

Én úgy látom, hogy a vitás ügyek többsége arról szólt és szól, hogy kívülről belepofáznak a magyar belügyekbe, sokszor ideológiai alapon, vagy azt csak felhasználva, hogy legyen ok kötözködni.

A németeknek amúgy mi a baja velünk? Léptünk magunktól bármi olyat ami ellenük volt?

A nem vagyunk elég demokratikusak, gonosz diktatúra, fasizmus van, egyéb idióta faszságokat szerintem hagyjuk.

A diplomácia nem úgy müködik, a két ország nem egy súlycsoport.

Más.
Cseh diplomaták a nagykövetség épülete előtt Moszkvában készülőben a reptérre.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Közben Prágába is megérkezett az orosz különgép a 18 orosz diplomatáért.
Nekem kicsit azért furcsa, hogy a két ország nagykövetsége között ekkor létszám különbség van. Van erre racionális magyarázat azon kívül, hogy az oroszok több kémet küldenek?

• Tetszik
Reactions: Pocok75
Szaporodnak a megerősítések:

Szaporodnak a megerősítések:
Még ha így is van 120mm aknavető, néhány tucat lövés az pár salvo, tegnap is volt itt valami lista az is pár salvo-s volt, ilyen egy tucat lövésekkel.
Ez nem egy támadást megelőző csapás ez csak a szokásos szopakodás.

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Még ha így is van 120mm aknavető, néhány tucat lövés az pár salvo, tegnap is volt itt valami lista az is pár salvo-s volt, ilyen egy tucat lövésekkel.
Ez nem egy támadást megelőző csapás ez csak a szokásos szopakodás.
Volt olyan este, ahol 50-et is simán ellőttek, sztem ha százas nagyságrendben kezdenek el lőni, na akkor már lehet támadás. Ez most a másik fél szándékos basztatása, amire a szakik majd szépen visszalőnek, de érdemi változás nem lesz.
Ez is érdekes:

Szokásos rakétás gyakorlat, az ukránok hasonlót csináltak múltkor Nyikolajevnél, mikor a Neptun rakétájukat puffogtatták 2 napig.

• Tetszik
Nekem kicsit azért furcsa, hogy a két ország nagykövetsége között ekkor létszám különbség van. Van erre racionális magyarázat azon kívül, hogy az oroszok több kémet küldenek?
Méretük, geopolitikai jelentőségük is kb. így aránylik egymáshoz. Annak nézz utána, az USA hány emberrel van jelen, és megkapod a választ.

Pénz kérdése kinek milyen épülete van és abban mennyi a diplomata. cseheknek is lehet több, ahhoz új épület kell és pénz.
Usának minek egy területileg és mennyiségileg is hatalmas külképviselet Orményországban 2500 diplomatával?

Ne szaladjatok előre, még csak 19-e van! :) Majd akkor kezdődik, ha a robotrepülők felhői útnak indulnak..... de inkább ne kezdődjön semmi.... Hol egy Kennedy? Hol egy Hruscsov?

• Tetszik
Reactions: zsolti
Amiről megy a vita szinte már uncsi .
Semmi új nincs az egészben! A Krím visszakerülése óta eltelik lassan 10 év és még most sem volt aki lezárja ezt az egészet.

• Tetszik
135 ből?

Vagy nagyon szarul dolgoznak a Cseh elhárításban, vagy mostanában sokkal nagyobb úriemberek vagytok mint régen voltatok :D!
18 kém volt az elhárítás számára "feláldozható". Mert azért az elhárításnak se nem hasznos, ha kiutasítanak egy már identifikált idegen kémet, akinek a kapcsolatrendszerét meg lehet folyamatossan figyelni és aktív "feldolgozás" alatt van. :cool: