Hát ha nem tudod elképzelni, egyébként én se, akkor nem is reális.El sem tudom képzelni az eddigi bejelentések alapján, hogy milyen fejlesztés lehet az, amit nem vállalna be a honvédség parancsnoka, és inkább eltolja a biciklit.
Az tudjuk, hogy neked török fóbiád van , de nem hiszem, hogy egy Bayraktar drontól kapott vki szívrohamot, max. az izgalomtól.Én párhuzamot huznék a 4x4-es beszerzéshez. Ugyebár 2019. májusában volt a Budaorsi kebabprezentácio, majd kozvetlenul egy kis augusztusi "tisztogatás" és átszervezés után a torok lapok elkezték nagyban nyomni, hogy Mo. torok kocsikat vásárol. Véletlen egybeesés?Most pedig torok dronok esetleges várarlása jott képbe. Csak egybeesés?
![]()

Egy ilyen volumenű fejlesztés közepén, egy rakétatüzérség miatt???Hat, ha kicsit kombinalunk, a kozepes az elso dd, amit ki kell allitani, lehet, hogy o arra koncentralt volna, mig esetleg a beszerzesek masfele iranyulnak.
De ugyanez lehet visszafele is, lehet, hogy o Tatara osszpontositott volna, szeretett volna MLRSt-tuzerseget, de az a politikai prioritasok alapjan hatrebb sorolodik, mint kalkulalt riziko, amig meg neki nem volt vallalhato. Nincs ebben semmi, elofordul es lathatoan kulturaltan oldajk meg, kap valami kenyelmes posztot valahol.![]()
Sztem az van, hogy leváltották és nem lemondott. A pótlás is nagyon gyorsan meglett.