Az meg, hogy az ország túlsó feléről dobálják Tatára meg Győrbe az embereket a toborzók, főleg úgy hogy kurva sokszor hazudnak, a beosztásokkal kurvára csak azt eredményezi, hogy az összes fiatal leszerel a picsába akit átraktak....
Képeztem közkatonát tavaly, Debrecen melletti a srác, felhúzott egy családi házat, 2 gyerek feleség és ráadásul értelmes, terhelhető és akarja csinálni. Erre bazdmeg elteszik Győrbe ahol hiába adná el a házát egy hajdúsági faluban abból nyugaton egy lyukat nem tudna venni.. hogy ha valami csoda folytán nem lesz tele a fasza fél év után az egésszel....
Ezért vesztünk embereket mert az ember le van szarva... Aztán megy a pingvinezés, hogy miért nincs katona...
A rendőrségen ugyan ez megy csak ott még a fizetés is egy rakat szar...
Egyértelműen szar a rendszer.
De amikor én bementem 2002ben ugyanez volt.
Hazudtak.
Pakolták az embert ahol éppen hiány volt.
Ezt nemtudom miért nem lehet megszüntetni.
Átgondolni.
Idiotizmus.
Ha ezen RR változtat, akkor már előrébb vagytok.
A Pestről leköltözünk fehérvárra dologban meg csak az a problémám, minek tervezték ezt el? Nem gondolkodtak?
És utána az állomány ellenállása miatt meggondolták magukat?
Akkor egy jól átgondolt terv volt.

Jóbarátom a petőfiben szolgál.
Újpesten lakik. Egy rendőrrel eltöltött szolgálat neki is az utazással/szolgálati hercehurcával együtt +3óra a szolgálatot kívül.

Persze nem minden nap.
Pápai kollégáim délben indulnak, éjfélre érnek haza délutaánosban. 6 nap/hét 3 műszak.

Amúgy szolgálati vitarák álhatnának a parkolóban, aki lekési a buszt vigyen egyet.
De ha jól emlékszem Tatán is járt busz ami fehérvárra hozta, vitte a tiszteket nap mint nap.
És látod.
Te is leírod a példát.
A közkatonával meg lehet csinálni, meg a debreceni tüzértisztel.
A bpivel meg nem?

Nekem ez a megkülönböztetés nem tetszik.
Leszarom hol nemcsinálnak minimálisan érdemlegeset.
Amúgy én is leírta már többször, hogy nagy félelmem a csillivilli technikához nem lessz kellő számú, és főleg minőségi állomány.