K
kamm
Guest
Szerintem elkalibráltad magad egy kicsit itt a CG kapcsán. A lövészrajnak szerintem nagyon nem feladata, hogy szemből nekimenjen az Armata-nak.
Szerintem jelenleg a fő feladat az lesz, hogy kialakítsanak egy all-around tűzrendszert a kisalegységtől zászlóalj, dandár szintig.
A CG egy svájci- (akarom mondani svéd) bicska, amit bevethetsz direkt irányzású páncéltörőként, repesz és thermobarikus hatású támogató fegyverként, de a világító töltettel vagy a füstgránátjával több mint elegendő támogató funkciót kaphat egy lövész raj.
A komolyabb fegyvernek elég ha a szállító jármű tornyán van hely, vagy a támogató szakaszokban hurcibálják. Legyen az DND fegyver, vagy akár Spike.
Ezzel együtt a tartalékos ezredeknek nem feltétlenül kell ugyan azt az eszközt adni. Pl. a lengyelek is Spike mellé a tartalékosoknak Javelin-t rendeltek.
En a kepessegeit nem is ismerem annyira,. csak azon aggodom, hogy baromi draga lenne ezzel lovoldozni mindig, mikozben masikat meg gyartani fogunk mindenestol. Tudom, nem teljesen relevans, de RPGbol valaha volt vagy negyedmillio (!) darab raktaron es ugy remlik, gyartottuk is hozza a loszert...?