Nekem ez a gyengém, de jó látni, hogy minden főtiszt IS megtalálta 2015M-jét. Ha RR hatása ez, akkor nálam szerzett egy komoly piros pontot. (Bent lévők esetleg megerősíthetnének abban, hogy jött-e ki ez ügyben valami utasítás!)
Meg a betett képek alapján van itt már 2015M-es mintájú - véglegesnek tűnő - mellény, meg kiegészítők is a csapatoknál, nem csak csapatgyakorlat szinten az acélkockáknál.
OK, hogy PR rendezvény, meg ha rosszmájú akarnék lenni (nem akarok!) akkor még azt is megjegyezném, hogy biztos visszaszedik...
De ilyet, hogy a 2015M gyakorlóba élt vasaljanak?!?!?
A dd. tábornok úrat múltkor dícsértem, de kezd kiviláglani, hogy minden embernek megvan a saját "nyunyókája". Nekem is, csak nekem lánctalpas, és szekcionált.
Ezzel együtt szerintem a kiegészítőknél, ha meg is kapnak (jó minőségben !!!) a katonák egy készletet 2015M-ben, attól a coyote-ot is engedélyezni kellene. Jobban illik a design-hoz a 2015M-es minta, de a coyot-ot felvéve sem virítanak a katonák, mint búzamezőben a pipacs. Szóval én simán azt mondanám, hogy egyéni málha kiegészítőkben bár biztosítunk egy jó minőségű alap készlet alternatívát, de a katona választhassa meg a kezének, szokásának megfelelőt (akár import márkákból), amennyiben nem üt el nagyon a 2015M-től.