Visszajelzések és javaslatok

Kérdésem lenne.
Van már megoldás arra a problémára, mely szerint ha a főoldalról az "Épp beszédtéma" listából nyitok meg topikot, akkor nem a legutolsó, hanem a legelső hozzászóláshoz érkezem?
Ha igen, megtenné nekem valaki, hogy eligazít a tennivalókat illetően? Köszönöm előre is.

Kérdésem lenne.
Van már megoldás arra a problémára, mely szerint ha a főoldalról az "Épp beszédtéma" listából nyitok meg topikot, akkor nem a legutolsó, hanem a legelső hozzászóláshoz érkezem?
Ha igen, megtenné nekem valaki, hogy eligazít a tennivalókat illetően? Köszönöm előre is.
Fórummotor visszaállítás, de azt mi nem tudjuk megcsinálni.

• Tetszik
Reactions: ghostface
Sziasztok!
Valaki a "

A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai​

"-ból ki tudná kergetni az afgánokkal harcoló mongolokat?​

Ja, és bocsi, itt meg szétesett a serkesztő.

Kérdésem lenne.
Egyelőre annyi, hogy a topik megnyitása után, ha az első hozzászólásra ugrik, akkor a az "ugrás az olvasatlanokhoz" gomb segít ezen...
;)

• Tetszik
Reactions: fip7
Ha a nagy Dzsingisz vezeti a mongolokat akkor nehéz dolga lesz a modiknak:).

Kérdés az adminhoz és a modikhoz !

Ma merleg olvtárs bannolása a fórum szabályzata szerint történt ? Van olyan szabály , hogy "közveszélyes tudomány tagadásért" bann ?

Vagy ez csak Mackensen moderátor Úr szubjektív megítélésén múlik mikor és kire csap le a szigor ?

Ez részemről nem kötekedés csak szeretnék tisztán látni mert szerintem nem tett olyat amiért büntetni kellene ! Ha ez így működik akkor sokunkat lehetne naponta tízesével bannolni ami viszont nem lehet érdeke a fórumnak !

Jó lenne egy világos és egyszerű leirat , hogy mi tilos amiért bann jár !

Várom kíváncsian a választ !

Vagy ez csak Mackensen moderátor Úr szubjektív megítélésén múlik mikor és kire csap le a szigor ?
A fórumon teljes a harmónia, mindent körbevesz az ERŐ.
@Mackensen csak próbál egyensúlyt tartani az ERŐben.
Valljuk be, nem egyszerű feladat. Sokan közülünk a helyében már rég népirtásba kezdtünk volna itt, de Mack könyörületes és hatalmas.
Mert vele van az ERŐ! :rolleyes:

néha kell az emberáldozat :D
Visszatérünk az időszámítás előtti időkbe, amikor azt használták az istenek kiengesztelésére? Illetve afrikában nem is kell sokat visszamenni? :D A britek is tömegesen szállították a sokszor csak állítólagos "bűnösöket" ausztráliába, aztán mégsem lettek jobbak !!! :D:D:D

Szóval ez sem bizonyult a nagy megoldásnak, pedig nagyon hittek benne! Sőt talán az oda telepítettek jobbak lettek mint az angliában maradtak. Kétélűnek tűnik a fegyver, és nem világosan elhatárolható, hogy melyik él az igazságé. :)

Visszatérünk az időszámítás előtti időkbe, amikor azt használták az istenek kiengesztelésére? Illetve afrikában nem is kell sokat visszamenni? :D A britek is tömegesen szállították a sokszor csak állítólagos "bűnösöket" ausztráliába, aztán mégsem lettek jobbak !!! :D:D:D

Szóval ez sem bizonyult a nagy megoldásnak, pedig nagyon hittek benne! Sőt talán az oda telepítettek jobbak lettek mint az angliában maradtak. Kétélűnek tűnik a fegyver, és nem világosan elhatárolható, hogy melyik él az igazságé. :)
nemhiszem hogy macknek vagy tcatnek azt kell megállapítania hogy kié az örök igazság, egyszerűen rendet kell tartaniuk. márpedig ha ilyen indokkal dobták ki akkor lehet volt valami alapja(nemnéztem amúgy miket írt, nem követem a járványos topikot mostanában)