vályog....Honnan tudtad lopni az anyagot?
vályog....Honnan tudtad lopni az anyagot?
Nem fér mindenki hozzá mindenhol.vályog....
nekem mindegy, de akasszák mellé mondjuk azt a két felkapaszkodott nagymagyart, akinek az ügyét a volt barátnőm viszi most .. Feleségverés, félig megfojtja, gyerekbántalmazás. etc. Megjegyzem,, a tag masszívan NER csöcsön lóg. Szóval azt ki engedte ?miért engedte be ezt a szutykota NER?
Minden ilyenen el kéne verni a port, nagyon. Hamar rendet lehetne itt baszni, csak nem szabad polkorrektnek lenni, sem kivételezni.nekem mindegy, de akasszák mellé mondjuk azt a két felkapaszkodott nagymagyart, akinek az ügyét a volt barátnőm viszi most .. Feleségverés, félig megfojtja, gyerekbántalmazás. etc. Megjegyzem,, a tag masszívan NER csöcsön lóg. Szóval azt ki engedte ?
én meg ezt nem tudom megvenni (o1g miatt persze)...Dunakeszi, nem kis kert, gondolom jó nagy ház, persze hogy 50 misi. Csak Budapest elit kerületei, kertvárosi vonzáskörzetében/agglomeriációjában van élet?
Mi ez hogy 50-100!!! MISI-ért nem lehet házat kapni az országban?!
Kurva komoly igények vannak egyeseknek, gondolom azért mert amúgy a jóhoz vannak szokva, innentől extra pikáns SÍRNI, hogy szar az élet...
Szerintem akkor TE ezt nem is akarod igazán!én meg ezt nem tudom megvenni (o1g miatt persze)...
Eladó családi ház - Tihany, Óvár #29778824
Tihany Óvár része a maga gyönyörű örök-panorámájával a Balaton teljes keleti medencéjére olyan egyedi életérzést kínál, ami kiváltság a szépre, nyugalomra...ingatlan.com
?!ez egy Görbebögre Öntökönlövölde 3 konténer volt, én is az ikeában vettem...Ezt inkább ide linkelem a "dühöngőbe" mert nem sok haditechnikai tartalma van és úgy sem arról fogtok vitatkozni... (hanem arról amivel tematizálni akarják a köztudatot)
Ez volt a csütörtöki interjú a Kossuth rádióban. (07:51:50-től kezdődik)
Erre a reakció: A kormánybiztos rossz brossúrákból beszél...
De engem inkább az érdekel, hogy erre emlékszik valaki hogy ez mi volt?
"a svédeknél le is lőtte magát vele az egyik gép."
/bocs/Bontásból volt.Honnan tudtad lopni az anyagot?
Egy falat ki kellett bontani és abban volt vályogtégla is; abból oldottam meg. (Az a fal meg bontott és pucolt téglából és bontott ablakból lett...Nem fér mindenki hozzá mindenhol.
) Igazából az olcsósításon túl kísérlet is. Műhelybe meg kazánházba jóvanaz, úgy se nézi senki, csak max. én.
Mi lett a turbanos neger noddel? Vagy honosittatta a diplomajat?nekem mindegy, de akasszák mellé mondjuk azt a két felkapaszkodott nagymagyart, akinek az ügyét a volt barátnőm viszi most .. Feleségverés, félig megfojtja, gyerekbántalmazás. etc. Megjegyzem,, a tag masszívan NER csöcsön lóg. Szóval azt ki engedte ?
Kivulrol nem tetszik, kiveve a pinceajtot.én meg ezt nem tudom megvenni (o1g miatt persze)...
Eladó családi ház - Tihany, Óvár #29778824
Tihany Óvár része a maga gyönyörű örök-panorámájával a Balaton teljes keleti medencéjére olyan egyedi életérzést kínál, ami kiváltság a szépre, nyugalomra...ingatlan.com
nekem mindegy, de akasszák mellé mondjuk azt a két felkapaszkodott nagymagyart, akinek az ügyét a volt barátnőm viszi most .. Feleségverés, félig megfojtja, gyerekbántalmazás. etc. Megjegyzem,, a tag masszívan NER csöcsön lóg. Szóval azt ki engedte ?
888.hu
Bakker de kurva drága környéken laksz![]()
A nagy szabaccságharcosok új III/III.-at üzemeltetnek.![]()
Lelepleződött egy durva izraeli kémfegyver, az Orbán-kormány kritikusait és magyar újságírókat is célba vettek vele
Az NSO nevű kémszoftveres cég ügyfeleinek tevékenységéről szerzett meg nagy mennyiségű adatot egy nemzetközi tényfeltáró újságírói csapat, amelynek a Direkt36 is tagja volt. Számos jel utal arra, hogy a magyar állam is használja a kiberfegyvert. A magyar célpontok között feltűnik Varga Zoltán...telex.hu

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..