Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

szzsolt81

Well-Known Member
2020. október 24.
5 706
4 260
113
De nem az a duma, hogy a közmédiát nem nézi senki? :D
Őszinte leszek, bedobálják a helyi lapot, benne a méteres hirdetésekkel, hogy soros brüsszeli ügynokei Pistike kukiját át fogják műteni Julikára, meg csak a fisesz, meg milyen jó lesz 5milliárdért Mindszenty múzem. etc... Na a helyi lakosság 50 százaléka kb ezekből tájélozódik, nem vicc... Én meg naponta átfutom a pártsajtót, ismerd meg elelnséged alapon...

• Tetszik
Reactions: Wilson
W

Wilson

Guest
Mmmm. Nem is tudtam ellenállni ennek a zsíros falatnak.

-Az öregemberek akikkel valaha beszélgettetek, nem gondolták úgy a koruk előrehaladtával, hogy több dolgot szabadon megengedhetnek maguknak, felfedezve a bolygón való létük mértékét?
-A milliárodosok, akikkel beszélgetettek valaha, foglalkoztak-e a beszélgetéskben azon felül sok egyéb dologgal, mint hogy mit értek el?
-Az öreg milliárdosok a halálos ágyuk előtti pillanatokban hirtelen megváltoztak rendszer és társadalompolitikai nézeteikben?
-A milliárdosság és az öregség szerzetesi önmegtartóztató életmódban fejeződik ki rendszerint, ha az elérhető médiainformációt tekintjük?
-Az öregemberek rendszerint a megszokott cselekvéseik mindennapi rutinjába kapaszkodva élik a mindennapokat, nyújtva az életüket amíg lehet, hogy minél tovább tehessék. A milliárdosság ezt megváltoztatja?
-Ha egy milliárdos fiatal korától kinyilvánítva hangoztatottan küzd egy célért öreg idejéig, akkor az azt jelenti, hogy a felvetett kilencven éves kor esetén amennyiben tiszta az elméje, felhagy ezzel, mert öööö, izé, öööö, mert, öööö, milliárdos filantróp?
-Az élete során felhalmozott tudásanyag hirtelen eltűnik a semmiben, a hozzá köthető szervezetek virágtermesztő és virágkötő szervezetekké avanzsálnak átmenet nélkül, amikor kilencven éves lesz?
-Az utóda, aki a médiatartalmakban felfedezhetően viszi tovább, az nem örökségként viszi tovább, hanem, nincs semmilyen összefüggés, mert a milliárdosokra a hétköznapi akarnok, világbefolyásoló hétköznapi öreg parasztemberkkel ellentétben nem jellemző az anyagi és a hozzá kapcsolódó szellemi vezérfonál átöröklése?
-A szerelemnek nincs kora, hirdeti ugyanaz a nézőpont, mint ami szerint a gonoszságnak van? :D
-Retardáltak vagytok, vagy jobb hazudni magatoknak?

"Minden vitát meg nyersz, amit el sem kezdesz."

/Von Hózentróger tbrn szavai Adolf Hitler őrvezetőhöz 1918 október Ypres/

:)

szzsolt81

Well-Known Member
2020. október 24.
5 706
4 260
113
Hát, a helyi kérdéseknél, tudni kell felül emelkedni a politizáláson, főleg a párt politizáláson. A pártpolitizáláshoz meg nem kell sem egyesület, sem alapítványi forma. Pláne nem kell civil arculat mögé bújni. Ha valaki pártpolitizálni akar, akkor annak is megvan a maga színtere. Minden politikus, minden párttag civil -ha nem tűnt volna még fel. ;)
egxébként?
".....
Van ismerősöm akinek ez régi terve. Mármint hadüzenet, háború, kapituláció, a norvégok megszállnak minket, bevezetik a norvég jogrendet és élhető országot csinálnak Magyarországból, ha tetszik, ha nem "
és
....
Orbán, ha diszkrét diktátor lenne, csapathatná úgy, mint Teodoro Obiang Egyenlítői-Guineában: ő se enged beleszólást senkinek semmibe, a kellemetlen egyedeket lepofoztatja, az ország bevételeiből szénné lopja magát, de alapvetően nem csinál semmi különöset, nem is nagyon szerepel a hírekben. Nincs rosszban senkivel. Ha találkoznak, még Obama is mosolyogva parolázik vele. Elég legitimitást ad neki az, hogy kevésbé brutális, mint az elődje, aki egyébként a nagybátyja volt, és ő végeztette ki. Nem lesz belőle a történelem leghíresebb zsarnoka, de alapvetően biztos eléggé jól él.
Ha egy kis ország vezetőjének ez nem elég, akkor viszont úgy kell tennie, mint Kim Ir Szen, aki saját ideológiát alapított, a sírja nemzeti kegyhely, óegyiptomi módra istenként tisztelik, inka módra holtan is tisztséget tölt be, ráadásul legalább száz évre előre biztosította az ország helyét a fúj-fúj listákon, mint veszedelmes ellenség, pedig alapvetően lófaszuk sincs - ehhez viszont képesnek kellett lennie kiirtatni a fél pártot, agyonlövetni mindenkit, aki nem mosolyog egyszerre, és ránevelnie a népet, hogy megtiszteltetésnek vegyék, ha éhen halhatnak érte.
Orbán előbbit meg tudná csinálni az EU-n belül, utóbbit meg az EU-n kívül, de inkább eljátssza, hogy zseniális pávatáncosként mindkettőt megcsinálja, pedig csak arról van szó, hogy előbbihez túlságosan kivagyi, utóbbihoz viszont túlságosan beszari.

• Tetszik
Reactions: Bleroka
W

Wilson

Guest
Már csak az érdekelne miképp csinálod, hogy több topikban egyidőben fejted ki a véleményed? ;)
Öt év alapképzés a nemzetközi hírű Ábrahám fiai Egyetem kommunikáció szakának kommentelés szakirányán, majd három év mesterképzés a Kínai Állami Egyetem ösztöndíjjával a sanghaji katonai egyetem agymosás és cenzúra szakirányán:):).

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 784
35 541
113
Őszinte leszek, bedobálják a helyi lapot, benne a méteres hirdetésekkel, hogy soros brüsszeli ügynokei Pistike kukiját át fogják műteni Julikára, meg csak a fisesz, meg milyen jó lesz 5milliárdért Mindszenty múzem. etc... Na a helyi lakosság 50 százaléka kb ezekből tájélozódik, nem vicc... Én meg naponta átfutom a pártsajtót, ismerd meg elelnséged alapon...
Érdekes, ide nem dobálnak. De máshol se láttam még. Pedig ez mélyen vidék, ide csak a kinyomtatott internet jut el, abból is a betárcsázós.
Sőt, tudod, nekem az a tapasztalatom, hogy a valós és értelmes kritikák pont Fidesz párttagoktól és szimpatizánsoktól hangzanak el a kormány munkáját illetőleg, még aki magát ellenzékinek vallja meg olyan összeszedetlen hülyeségek jönnek, hogy már direkt szórakozásból hallgatom őket.
Mondjuk azt nem tudom, hogy mi a baj egy múzeummal. Én úgy gondolom, ha egy településre, vagy vidékre bármi pénz érkezik, főleg ilyen jellegű, az egyrészt ott fog maradni mint érték, másrészt a helyiek töltik meg tartalommal. Ha ezt van, aki nem tudja értékelni, ha a helyiek nem tudják megtölteni tartalommal, az nem biztos, hogy az állam hibája.

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 784
35 541
113
Öt év alapképzés a nemzetközi hírű Ábrahám fiai Egyetem kommunikáció szakának kommentelés szakirányán, majd három év mesterképzés a Kínai Állami Egyetem ösztöndíjjával a sanghaji katonai egyetem agymosás és cenzúra szakirányán:):).
Propaganda szakirányra nem is jártál? Hasbara spec kol.? :p:D

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 434
14 853
113
A Wilson(csapat) napi karakter száma kb. 12 óra folyamatos világbajnok gépíró tempóban teljesíthető... :oops:

Ha valaki ennyire szétágazó területen, ilyen sok viszonylag jó szakmai anyagot hoz, és ennyi hozzászólást, akkor annak kb. 5 diplomája és 48 órás napjai vannak.

...de inkább 3-5 ember csapat-munkája 1-2 jó kommunikációs szakértővel és szakterületi "bedolgozókkal".:oops::oops::oops:

...és egy komolyabb szakmai link- és hozzászólás-áradt után (presztizs-/arculat megteremtése, erősítése) --meglepő módon-- mindig jön "menetrendszerűen" egy kemény, kormányellenes támadás.
Mindeztzel elkerülve a vírus-tagadás "veszélyes" csapdáját, és hasonló bizonytalan területeket...

Jól összerakott "profil", szép "szakmai munka"...
...kicsit ironikus a név is, szerintem poénos: amcsi nagykövetségi/hátterű csoport az emeleti szerver-terem mellett/ a pincében!

:p :p :p

U.I: remélem a hazai szolgálatok is elemezgetik a "munkádat", ami szakmai szempontból egész jó, bár nekem személy szerint nem tetszik!

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 629
3 428
113
A Wilson(csapat) napi karakter száma kb. 12 óra folyamatos világbajnok gépíró tempóban teljesíthető... :oops:

Ha valaki ennyire szétágazó területen, ilyen sok viszonylag jó szakmai anyagot hoz, és ennyi hozzászólást, akkor annak kb. 5 diplomája és 48 órás napjai vannak.

...de inkább 3-5 ember csapat-munkája 1-2 jó kommunikációs szakértővel és szakterületi "bedolgozókkal".:oops::oops::oops:

...és egy komolyabb szakmai link- és hozzászólás-áradt után (presztizs-/arculat megteremtése, erősítése) --meglepő módon-- mindig jön "menetrendszerűen" egy kemény, kormányellenes támadás.
Mindeztzel elkerülve a vírus-tagadás "veszélyes" csapdáját, és hasonló bizonytalan területeket...

...kicsit ironikus a név is, szerintem poénos: amcsi nagykövetségi/hátterű csoport az emeleti szerver-terem mellett/ a pincében!

U.I: remélem a hazai szolgálatok is elemezgetik a "munkádat", ami szakmai szempontból egész jó, bár nekem személy szerint nem tetszik!
Semmi sem tökéletes. A délelőtti elvi karakterszámot simán túllépték. :) Az anyagok igényelt előkészítő munkája szerint biztosan. (van szóbeli gépelés, de az alapján is sok)

W

Wilson

Guest

Csak szólok, hogy a mesterséges intelligenciát kihagytad a felsorolásból:).Basszus ezért lehet kapok majd a tartótisztemtől, megyek meg is nézem elkészítette már-e az almássüteményt:)