Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Erről beszélt @krisss , hővédő panel.![]()
Ezt a Bren2 új típusú markolattal szerelt verziót láthatta már a nagyérdemű?
![]()
Ezt a Bren2 új típusú markolattal szerelt verziót láthatta már a nagyérdemű?
Hővédő panelek, ha simán ráfogsz a picatinny sínre az meg is tudja vágni a kezed illetve ha forró a fegyver akkor odasülsz.
Ha fent van a mellső markolat akkor nem indokolt. És általában fent van (Noha én nem a cégest használom)
szar fogni az üres sínt és inkább azt a célt szolgálja, hogy ha nincs markolat akkor normálisan meg tudd fogni.
Én láttam egy jól szétrepedt tenyeret amit egy cakkos picatinny sín okozott egy M4-en, úgy hogy a kesztyűt is szét vágta.
Sose toljad fullba a kretént, sose.Napokban volet egy NATO kompatibilis összejövetel, a résztvevők képviseltették magukat az lengyel bölényvodkától a görög grappáig egy földrajzi vonalban, másnao éreztem is magam,.. Oroisz hússaláta nem volt az asztalnál, kb Afganisztántól büntetés-végreahajtásig sok minden szóba került, nem informálisan, jó észt a zrinyihúszhuszonhat is .politikai döntéstől előkészítő folyamatokon át beszerzésen át a felhasználói tapasztalatokon át a tervezett intézkedésekig. Summa summárum: a topic jósainak kb 30 nszázalékban van igazuk, That all folks.
Miniszteriális ülésen voltál? Mesélj!Napokban volet egy NATO kompatibilis összejövetel, a résztvevők képviseltették magukat az lengyel bölényvodkától a görög grappáig egy földrajzi vonalban, másnao éreztem is magam,.. Oroisz hússaláta nem volt az asztalnál, kb Afganisztántól büntetés-végreahajtásig sok minden szóba került, nem informálisan, jó észt a zrinyihúszhuszonhat is .politikai döntéstől előkészítő folyamatokon át beszerzésen át a felhasználói tapasztalatokon át a tervezett intézkedésekig. Summa summárum: a topic jósainak kb 30 nszázalékban van igazuk, That all folks.
Lelkisegély-szolgálat: 116-123 Ingyenesen hívható. Ne habozz, tedd meg!Napokban volet egy NATO kompatibilis összejövetel, a résztvevők képviseltették magukat az lengyel bölényvodkától a görög grappáig egy földrajzi vonalban, másnao éreztem is magam,.. Oroisz hússaláta nem volt az asztalnál, kb Afganisztántól büntetés-végreahajtásig sok minden szóba került, nem informálisan, jó észt a zrinyihúszhuszonhat is .politikai döntéstől előkészítő folyamatokon át beszerzésen át a felhasználói tapasztalatokon át a tervezett intézkedésekig. Summa summárum: a topic jósainak kb 30 nszázalékban van igazuk, That all folks.
Ha van valami infód MESTER, akkor szólj, hadd tanuljon a 70%-ban segghülye fórum TŐLED!Napokban volet egy NATO kompatibilis összejövetel, a résztvevők képviseltették magukat az lengyel bölényvodkától a görög grappáig egy földrajzi vonalban, másnao éreztem is magam,.. Oroisz hússaláta nem volt az asztalnál, kb Afganisztántól büntetés-végreahajtásig sok minden szóba került, nem informálisan, jó észt a zrinyihúszhuszonhat is .politikai döntéstől előkészítő folyamatokon át beszerzésen át a felhasználói tapasztalatokon át a tervezett intézkedésekig. Summa summárum: a topic jósainak kb 30 nszázalékban van igazuk, That all folks.
Kocsmai beszélgetést folytattál, bravoNapokban volet egy NATO kompatibilis összejövetel, a résztvevők képviseltették magukat az lengyel bölényvodkától a görög grappáig egy földrajzi vonalban, másnao éreztem is magam,.. Oroisz hússaláta nem volt az asztalnál, kb Afganisztántól büntetés-végreahajtásig sok minden szóba került, nem informálisan, jó észt a zrinyihúszhuszonhat is .politikai döntéstől előkészítő folyamatokon át beszerzésen át a felhasználói tapasztalatokon át a tervezett intézkedésekig. Summa summárum: a topic jósainak kb 30 nszázalékban van igazuk, That all folks.
nem, meghivásos összejövetel. a másanp meg azért mert minimális szesz fogyott, de nekem az is sokHa van valami infód MESTER, akkor szólj, hadd tanuljon a 70%-ban segghülye fórum TŐLED!
Kocsmai beszélgetést folytattál, bravo![]()
Én chateltem Sugar Babykkel a puncson. Nekik az a véleményük, hogy igazam van és fogunk felújítani Leopard tankokat a Rábában, fogunk tuningolni Gripent itthon az AV-val együttműködve, stb, stb.Napokban volet egy NATO kompatibilis összejövetel, a résztvevők képviseltették magukat az lengyel bölényvodkától a görög grappáig egy földrajzi vonalban, másnao éreztem is magam,.. Oroisz hússaláta nem volt az asztalnál, kb Afganisztántól büntetés-végreahajtásig sok minden szóba került, nem informálisan, jó észt a zrinyihúszhuszonhat is .politikai döntéstől előkészítő folyamatokon át beszerzésen át a felhasználói tapasztalatokon át a tervezett intézkedésekig. Summa summárum: a topic jósainak kb 30 nszázalékban van igazuk, That all folks.
Amúgy konkretizálhatnád a véleményeket, mert ha jól vettem ki a felsorolt alkoholokból nemzetközi társaság volt aztán azért érdekel mit mondanak.nem, meghivásos összejövetel. a másanp meg azért mert minimális szesz fogyott, de nekem az is sokés természetesen nem kocsmában
![]()
Ne szerénykedj, a kommentjeid alapján jó ivó vagy te.nem, meghivásos összejövetel. a másanp meg azért mert minimális szesz fogyott, de nekem az is sokés természetesen nem kocsmában
![]()
Ez azért vicces mert nem tolja fullba , sőt , semennyire nem tolja a kreténtSose toljad fullba a kretént, sose.
látom még van benned egy kevésNapokban volet egy NATO kompatibilis összejövetel, a résztvevők képviseltették magukat az lengyel bölényvodkától a görög grappáig egy földrajzi vonalban, másnao éreztem is magam,.. Oroisz hússaláta nem volt az asztalnál, kb Afganisztántól büntetés-végreahajtásig sok minden szóba került, nem informálisan, jó észt a zrinyihúszhuszonhat is .politikai döntéstől előkészítő folyamatokon át beszerzésen át a felhasználói tapasztalatokon át a tervezett intézkedésekig. Summa summárum: a topic jósainak kb 30 nszázalékban van igazuk, That all folks.
-más miatt ment a parancsnok mint amit írtak,Ne szerénykedj, a kommentjeid alapján jó ivó vagy te.
Ha a mindenki házipiáját vegigkóstoltátok, biztos mindenki kifecsegte az igazságot, innentől mutasd az utat számunkra!
Mi az igazság ezzel a Zrinyivel?
No shit sherlock, mindenki tudta aki nem félhülye, hogy nem "lemondott", aki tud olvasni a sorok között. Azt még itt sem hitte el szerintem senki.-más miatt ment a parancsnok mint amit írtak,
És ezeket itt mid megbeszéltük mint gondot és problémát százféleképpen és a legmegáltalkodottab optimista fanboyokon kívül a többség tisztában van .-ötletelés hogyan vonzzák be a megfelelő munaerőt -jelenlegi terv kényes helyeken plusz anyagi ösztönzés, egyfajta elúfelvételi s program reload + pontok a felvételinél többet érne mint egy felsőfokú nyelvvizsga
- fogalmuk sincs mi lesz a lynx gyárral a magyar rendelés után
- logisztikai, üzemltetési problémák - hozzá kell idomulni a modern technológiához. Gondok a H-Force-val.
- plusz vadészrepülőket a honvédelmi vezetés ellenzi, szóba jöhető regionális konfliktudnál nem számolnak a tűlélésükkel.
- de a már itt is kitárgyalt regionális komfliktus esélye jelentősen csökkent a z beindtásával. a nehézdandár terve alaposan hazavágta a rossz szomszédség tervét,
No offense, but - Ez egy fasz@ hangulatjelentés, csak nem értem, hogy mit akarsz ebből kihozni.Napokban volet egy NATO kompatibilis összejövetel, a résztvevők képviseltették magukat az lengyel bölényvodkától a görög grappáig egy földrajzi vonalban, másnao éreztem is magam,.. Oroisz hússaláta nem volt az asztalnál, kb Afganisztántól büntetés-végreahajtásig sok minden szóba került, nem informálisan, jó észt a zrinyihúszhuszonhat is .politikai döntéstől előkészítő folyamatokon át beszerzésen át a felhasználói tapasztalatokon át a tervezett intézkedésekig. Summa summárum: a topic jósainak kb 30 nszázalékban van igazuk, That all folks.
A hozzászólásainak 90%-a az.No offense, but - Ez egy fasz@ hangulatjelentés, csak nem értem, hogy mit akarsz ebből kihozni.
Nebassz!más miatt ment a parancsnok mint amit írtak,
10 évről beszélünk, miközben már mostanra is bővült a rendelet darabszám Lynxből.fogalmuk sincs mi lesz a lynx gyárral a magyar rendelés után
Konkrétabban?logisztikai, üzemltetési problémák - hozzá kell idomulni a modern technológiához
Nekem mondod? Én vagyok az ötletgazda!-ötletelés hogyan vonzzák be a megfelelő munaerőt -jelenlegi terv kényes helyeken plusz anyagi ösztönzés, egyfajta elúfelvételi s program reload + pontok a felvételinél többet érne mint egy felsőfokú nyelvvizsga
Hát a jelenlegi 14 esetére tökéletesen igaz a megállapítás, közel a 40-hez már egészen más lenne a leányzó fekvése.plusz vadészrepülőket a honvédelmi vezetés ellenzi, szóba jöhető regionális konfliktudnál nem számolnak a tűlélésükkel.
Akkor már volt értelme, hiába szapulod, meg becsmérled úton-útfélen, nem?de a már itt is kitárgyalt regionális komfliktus esélye jelentősen csökkent a z beindtásával. a nehézdandár terve alaposan hazavágta a rossz szomszédség tervét,
Ennek a mondatnak nem sok értelme volt. Aki ebben hisz, az úgy is sz@rik a véleményedre. Aki meg reálisabban látja a dolgot, annak meg csak egy 0 infótartalmú karakterpocsékolás.-ja, és magyar zászló a Hargitára felejtős.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..