K
kamm
Guest
Persze, minden kurva draga, ami Boxer, csak ez mar elerte a mukodokepes szintet, azert tettem be.Na ez geci szar lenne ár/érték arányban.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Persze, minden kurva draga, ami Boxer, csak ez mar elerte a mukodokepes szintet, azert tettem be.Na ez geci szar lenne ár/érték arányban.
Sokkal. Gondolj bele az egesz lanctalpas hajtasba stb. Kb ugyannyi, mint a torony. Ha azt levaltod egy HX3 10x10-re, szerintem minimum 30-40% olcsobban kell, hogy adjak, a mindossze ketfos crew elonyerol mar nem is beszelve (igy sincs eleg emberunk, nemhogy 5 fot tenni minden csore.)Biztosan hogy ennyivel drágább? Mert a löveg, a töltőgép, a tűzvezető rendszer, lőszer készlet stb. ugyanannyiba kerül. Csak az alap jármű drágább. Persze lelet hogy az önmagában pár millió EUR.
A kerekes akkor olcsóbb lényegesen, ha egyebeken is spórolsz. Mint pl. a CAESAR -nál. ott nincs torony, töltő gép is sokkal egyszerűbb.
Minek kellene nekünk tornyos Zuzana utánzat?
Egyértelműen a piacilag versenyképes terméke a Konstruktának az EVA.
Az működő konstrukció, amivel folyik az EUROArtillery PESCO program (tűzvezető rendszer+intelligens lőszer).
Automata 12-es tárral (+ mostmár 24-et szállít még). Akármilyen alapjárműre felrakható. MRSI képes, L52-es löveggel. És olcsóbb, mint a Caesar!
8x8-as Tátrán:
De most már befejezem az ingyenreklámot, mert még a végén kapok egy masnival átkötött szakajtónyi knédlit, vagy valami hasonlót.
Szerintem nem bonyolultabb a láncos hajtás, mint egy 10x10 -es kerekes. Az árkülönbözet inkább abból adódik, hogy a teherautó nagy szériában gyártott termék, a lánctalpas alváz és hajtás meg nem. Az üzemeltetési költségben viszont még nagyobb szerintem a különbség. A lánctalpasok elég szomjas jószágok.Sokkal. Gondolj bele az egesz lanctalpas hajtasba stb. Kb ugyannyi, mint a torony. Ha azt levaltod egy HX3 10x10-re, szerintem minimum 30-40% olcsobban kell, hogy adjak, a mindossze ketfos crew elonyerol mar nem is beszelve (igy sincs eleg emberunk, nemhogy 5 fot tenni minden csore.)
nem a tutit tudom csak a különbségeket (ezért írtam hogyha így van akkor nem ez vólt a németek utolsó balfaszsága.) egyébként nemsokára a feneket is váltják és nagy valószínűséggel visszafogják hozni a harcfelderítőket. (mert így a fenekkel egyenlőre nincs nekik ilyen képesség)Akkor menj, és írj 13 kommentet a Bundeswehrnek is, hogy Te tudod a tutit. A Fennekkel váltották, emészd meg, ez van
No meg a a lanctalpas hajtas 10x bonyolultabb, mint a kardan-kerekes, van rajta extra 10-20 tonna pancel, kell bele egy 2x olyan teljesitmenyu motor (1000LE a PzHban vs 500LE a MAN D26) es meg sorolhatnam.Szerintem nem bonyolultabb a láncos hajtás, mint egy 10x10 -es kerekes. Az árkülönbözet inkább abból adódik, hogy a teherautó nagy szériában gyártott termék, a lánctalpas alváz és hajtás meg nem.
Hogy mit tetszik? Mi az hogy baja van, baszki? Ez katonasag, nem irodai munka, bazz.Az üzemeltetési költségben viszont még nagyobb szerintem a különbség. A lánctalpasok elég szomjas jószágok.
A kétfős személyzet amúgy szerintem túl kevés. Ha az egyiknek bármilyen baja van, működésképtelen a löveg. A minimum szerintem a 3 fő.
No meg a a lanctalpas hajtas 10x bonyolultabb, mint a kardan-kerekes, van rajta extra 10-20 tonna pancel, kell bele egy 2x olyan teljesitmenyu motor (1000LE a PzHban vs 500LE a MAN D26) es meg sorolhatnam.
Ha tippelnem kellene, vagy 4-5x annyiba kerul a PzH tornya alatt levo Leopard hull, mint egy vadiuj HX3 10x10.
Hogy mit tetszik? Mi az hogy baja van, baszki? Ez katonasag, nem irodai munka, bazz.
A PzHnal az 5 meelle mennyi tennel meg be "betegszabis" letszamnak, masik 2-3 fot?
Egy vezet, egy meg celoz es gombokat nyomkod. Barmelyik tudja a masik dolgat is vegezni termeszetesen.
Sztrapacskát!Minek kellene nekünk tornyos Zuzana utánzat?
Egyértelműen a piacilag versenyképes terméke a Konstruktának az EVA.
Az működő konstrukció, amivel folyik az EUROArtillery PESCO program (tűzvezető rendszer+intelligens lőszer).
Automata 12-es tárral (+ mostmár 24-et szállít még). Akármilyen alapjárműre felrakható. MRSI képes, L52-es löveggel. És olcsóbb, mint a Caesar!
8x8-as Tátrán:
De most már befejezem az ingyenreklámot, mert még a végén kapok egy masnival átkötött szakajtónyi knédlit, vagy valami hasonlót.
Háát a Fennek egyelőre MLU-t kap, de valószínűleg a felderítő funkcióit át fogja venni a Boxer.nem a tutit tudom csak a különbségeket (ezért írtam hogyha így van akkor nem ez vólt a németek utolsó balfaszsága.) egyébként nemsokára a feneket is váltják és nagy valószínűséggel visszafogják hozni a harcfelderítőket. (mert így a fenekkel egyenlőre nincs nekik ilyen képesség)
bocsi hogy rá akartam reflektálni a felderítő szakma változatosságára.
egyébként az első szólt neked ahova idéztelek is a többi az általad megválaszolt kérdés válaszára ment
Nem a tisztasággal van gond (tőlem olajban is úszhatnak a heggesztőrobotok), hanem az 50-es éveket idéző felszereltséggel. Láthatóan kisipari garázscég, ahol nem tudnak 2 egyforma terméket legyártani. Pont olyan amitől még véletlenül sem szabad semmit vásárolni.Hát nem egy patika tisztaságú üzem. De a színvonal erősen függ az ott dolgozók hozzáértésétől, és a munkához való hozzáállásától. Hiába van egy gyönyörű, patika tisztaságú üzemed, ha az ott dolgozókat 2 hónapja vetted fel az utcáról és még csak tanulják a dolgokat.
Nem a tisztasággal van gond (tőlem olajban is úszhatnak a heggesztőrobotok), hanem az 50-es éveket idéző felszereltséggel. Láthatóan kisipari garázscég, ahol nem tudnak 2 egyforma terméket legyártani. Pont olyan amitől még véletlenül sem szabad semmit vásárolni.
Majd írunk róla néhányan, te pedig a végén összefoglalhatod 1 oldalban.Érdekelne egy bővebb kifejtés.
Majd írunk róla néhányan, te pedig a végén összefoglalhatod 1 oldalban.
Nézd meg az 1. képet. Nem kell semmit hozzátenni.
Pont ez a lényeg. Garázsnak kiváló, hadiipari üzemnek már kevésbé. Látsz egy hegesztőrobotot, sugárvágót, 3D nyomtatót vagy egyáltalán bármilyen gépet?Don't offense!
Megnéztem és én elfogadnám magamnak a ház végébe garázsnak. Nem futószalag, ahogy az RM sem azzal dolgozik. Ezért vártam volna egy listát, hogy milyen gépeket hiányolsz, vagy a képen látott típusokat milyen újabb típusokra cserélnéd le.
Ez most a gyár vagy javitouzem? Ha az utóbbi, akkor elmegy, ha az előbbi, akkor igazad van.Pont ez a lényeg. Garázsnak kiváló, hadiipari üzemnek már kevésbé. Látsz egy hegesztőrobotot, sugárvágót, 3D nyomtatót vagy egyáltalán bármilyen gépet?
Javító üzem:
Gyártás:
Pont ez a lényeg. Garázsnak kiváló, hadiipari üzemnek már kevésbé. Látsz egy hegesztőrobotot, sugárvágót, 3D nyomtatót vagy egyáltalán bármilyen gépet?
Ez most a gyár vagy javitouzem? Ha az utóbbi, akkor elmegy, ha az előbbi, akkor igazad van.
Az eredeti hozzászólásban egyértelműen fel van tüntetve, hogy a javítóüzem. 3D nyomtató pedig még egy gyárnak sem kötelező tartozéka, csak opcionális. Erről csak ennyit!
A lánctalpas hajtás egyszerűbb mint egy 10x10 -es. Csak 2 kereket kell hajtani, nem 10-et. A többivel egyetértek.No meg a a lanctalpas hajtas 10x bonyolultabb, mint a kardan-kerekes, van rajta extra 10-20 tonna pancel, kell bele egy 2x olyan teljesitmenyu motor (1000LE a PzHban vs 500LE a MAN D26) es meg sorolhatnam.
Ha tippelnem kellene, vagy 4-5x annyiba kerul a PzH tornya alatt levo Leopard hull, mint egy vadiuj HX3 10x10..
Nekem a fotók lapján az jön le, hogy ez egy, a szocializmusból itt maradt üzemcsarnok , annak minden jellegzetességével. Amit próbálnak életben tartani. Feltehetően ez az életben tartás, igaz magára az iparágra is, ahol nem vonnak be a kor színvonalán álló nyugati technológiát. Tipikus példája a pénzünk nincs rá, fejleszteni semmit nem tudunk a technológián, de azért tartsuk életben az iparágat, filozófiára.
Ezt a magvas véleményt melyik képből vontad le drága barátom?Nem a tisztasággal van gond (tőlem olajban is úszhatnak a heggesztőrobotok), hanem az 50-es éveket idéző felszereltséggel. Láthatóan kisipari garázscég, ahol nem tudnak 2 egyforma terméket legyártani. Pont olyan amitől még véletlenül sem szabad semmit vásárolni.