Vagy a tinicumi.hu-raMindig van lejjebb, igaz?
Miert nem mész innen inkább a femina.hu-ra, mert az való neked?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vagy a tinicumi.hu-raMindig van lejjebb, igaz?
Miert nem mész innen inkább a femina.hu-ra, mert az való neked?
A @krisss -el igyál pertut! Lehet gazdagabbak leszünk információval mintha a NATO cimborákkal innál! Elittátok a kriss gatyáját szégyen....htVagy a tinicumi.hu-ra
meghagyom nektek.
No offense, but - Ez egy fasz@ hangulatjelentés, csak nem értem, hogy mit akarsz ebből kihozni.
A hozzászólásainak 90%-a az.
Vagy a tinicumi.hu-ra
Hagyjad már, akkorát habizik mint ide Jeruzsálem, egy ismerősöm Korom mellett járt kelt a világban, azt elmondta, hogy jajj múltkor voltak kint a japóknál, meg amikor az első gidránokat bemutatták akkor a csehektől helikopteren jöttek Győrig, de olyat sohasem mondott, hogy miről beszéltek, még amikor a Lynx bejelentés volt, akkor előtte 2 nappal kertipartyn is piackutatásról beszélt, holott Ő már rég tudta, hogy mi lesz.No shit sherlock, mindenki tudta aki nem félhülye, hogy nem "lemondott", aki tud olvasni a sorok között. Azt még itt sem hitte el szerintem senki.
És ezeket itt mid megbeszéltük mint gondot és problémát százféleképpen és a legmegáltalkodottab optimista fanboyokon kívül a többség tisztában van .
Azt hittem valami megvilágosodási pillanaton fogunk átesni de hát na
A Határ úton a lángososnál már SuperCobra beszerzésről beszélnek! Lehet Zsolt ott reggelizett!Hagyjad már, akkorát habizik mint ide Jeruzsálem, egy ismerősöm Korom mellett járt kelt a világban, azt elmondta, hogy jajj múltkor voltak kint a japóknál, meg amikor az első gidránokat bemutatták akkor a csehektől helikopteren jöttek Győrig, de olyat sohasem mondott, hogy miről beszéltek, még amikor a Lynx bejelentés volt, akkor előtte 2 nappal kertipartyn is piackutatásról beszélt, holott Ő már rég tudta, hogy mi lesz.
Akit meghívnak ilyenekre az semmit nem fog elmondani.
Kocsmai beszélgetést folytattál, bravo
Lmzek nem troll, beismerem néha vannak Isaac Asimov féle rémálmai, de nem troll! " Zs" viszont erősen az!Lmzek kollega csapatának konkurenciája akadt
Lmzek nem troll, beismerem néha vannak Isaac Asimov féle rémálmai, de nem troll! " Zs" viszont erősen az!
Tudom hogy nem csak Zs-hez mertem! Hogy a különbség nagy! Ezek a kocsmai beszélgetések veszélyesek!Csak annyi akart lenni, hogy Lmzek-nek is van egy kocsmacsapata. Nem állítottam, hogy troll
Nem lehet hogy ő csak ideiglenesen volt ott ? i mean aki amúgy állna ott ki ment wc-re vagy valami ...Na aug20 városligeti honvédségi kiállításról leírom a véleményem:
Nem értem miért nem szűrik az ilyen rendezvényen a tajparaszt katonákat?
Sztori, első sátor ott a srác a kinti missziókról beszélt, poénkodott, tök normális volt, akármit kérdeztünk válaszolt.... Következő sátor a "real deal" a fegyverek, valami öreg faszi az új Breneknél, kérdezem tőle, hogy mi véleménye az AK-hoz képest? Válasz: Mit érdekel az engem? Nézzed oszt menjél tovább.
Nem tudom, elég sok honvéd volt ott, akik a járműveknél voltak, vagy a sátrak mögötti kis akadálypályánál mindenki normális hangnemet ütött meg, főleg a gyerekekkel, az öreg meg egy másik szakállas nagydarab volt az aki valahogy nem tudta normálisan kezelni az embereket.Nem lehet hogy ő csak ideiglenesen volt ott ? i mean aki amúgy állna ott ki ment wc-re vagy valami ...
Reméljük, tahóék egyszer csak kikopnak a rendszerből.Nem tudom, elég sok honvéd volt ott, akik a járműveknél voltak, vagy a sátrak mögötti kis akadálypályánál mindenki normális hangnemet ütött meg, főleg a gyerekekkel, az öreg meg egy másik szakállas nagydarab volt az aki valahogy nem tudta normálisan kezelni az embereket.
Nekem ott a helyszínen Rejtő jutott egyből róluk eszembe:
"Egy álmos hangú, utálkozó arcú káplár lépett a helyére, bizonyos Gent, aki „civilfóbiában” szenvedett. A betegség nevét egy bohém ezredorvos találta ki itt, az erődben.
A gyógyíthatatlan kór fő tünete: heves émelygés, továbbá kínzó dühroham polgári személyek
közelségétől."
Hmmm, ismerős, azthiszem nekem is ilyen kórom van, pedig nem is vagyok egyenruhás.Nem tudom, elég sok honvéd volt ott, akik a járműveknél voltak, vagy a sátrak mögötti kis akadálypályánál mindenki normális hangnemet ütött meg, főleg a gyerekekkel, az öreg meg egy másik szakállas nagydarab volt az aki valahogy nem tudta normálisan kezelni az embereket.
Nekem ott a helyszínen Rejtő jutott egyből róluk eszembe:
"Egy álmos hangú, utálkozó arcú káplár lépett a helyére, bizonyos Gent, aki „civilfóbiában” szenvedett. A betegség nevét egy bohém ezredorvos találta ki itt, az erődben.
A gyógyíthatatlan kór fő tünete: heves émelygés, továbbá kínzó dühroham polgári személyek
közelségétől."
Ezek szerint a kocsmában mindent is tudnak. Jó lenne, ha mi is tudnánk némi konkrétumot, már nem inni, hanem tudni.Napokban volet egy NATO kompatibilis összejövetel, a résztvevők képviseltették magukat az lengyel bölényvodkától a görög grappáig egy földrajzi vonalban, másnao éreztem is magam,.. Oroisz hússaláta nem volt az asztalnál, kb Afganisztántól büntetés-végreahajtásig sok minden szóba került, nem informálisan, jó észt a zrinyihúszhuszonhat is .politikai döntéstől előkészítő folyamatokon át beszerzésen át a felhasználói tapasztalatokon át a tervezett intézkedésekig. Summa summárum: a topic jósainak kb 30 nszázalékban van igazuk, That all folks.
Nem Te T-72 fétisben szenvedsz!Hmmm, ismerős, azthiszem nekem is ilyen kórom van, pedig nem is vagyok egyenruhás.
Nem kell, hogy kikopjanak, mert a szakmájukhoz meg lehet, hogy teljes mértékben megfelelőek, csak ilyen rendezvényre ne járjanak.Reméljük, tahóék egyszer csak kikopnak a rendszerből.
Így gondoltam....Nem kell, hogy kikopjanak, mert a szakmájukhoz meg lehet, hogy teljes mértékben megfelelőek, csak ilyen rendezvényre ne járjanak.