de nemáraz menjen a .... biztpol topikokba
de nemáraz menjen a .... biztpol topikokba
Ami Rotors and Cams de mi a különbség?
Tehát mindenki hülye.Gyakorlatban szükségtelen.
Leszereltek 8 éve.Melletted ül az ezredtörzsnél?![]()
![]()

Nem akartalak megsérteni....Leszereltek 8 éve.
De akkor sem nagyon ültem semmilyen törzsben.

OffNekem semmi bajom a Zsoltival.
Eddig ő az egyetlen, akit ignor listára raktam. És ha valakinek látom a reagálását az ő elrejtett kommnetjére, azt is át szoktam ugrani. Nem haragszom rá, csak annyira nem informatív és mennyiségre meg tartalmas amit csinál, hogy szimplán kihagyom az életemből.

) valaki ráküldte az oldalra, hogy rombolja.
Nos. Képzeld el, hogy mi történt az általad kapott repiajándékokkal. Feltehetően ő is így van ezzel.Vajon hova mennek a makettek ? Ki kapja meg ? Elképzelem ahogy Maróth irodaja tele ilyen kis makettekkel![]()
Igen.Tehát mindenki hülye.
Nyilván nem te

Csapj a szádra!Nyilván nem te![]()
Azt a mv képtelen vagyok toleralni, igy meg kell kerdeznem: mi történt a radiokkal...?Maróth Gáspár interjú volt a Spirit Fm-en...
- Kabuli mentőakció: komoly probléma volt a kommunikációs eszközök működésében
Így van.Nyilván nem te![]()

Ezt valszeg csak az tudja aki ott volt, ők meg nem hinném hogy elmondhatnákAzt a mv képtelen vagyok toleralni, igy meg kell kerdeznem: mi történt a radiokkal...?

Maróth Gáspár interjú volt a Spirit Fm-en...
- Kézifegyverek gyártása
- Vadászfegyverek gyártásáról is tárgyal
- Kabuli mentőakció: komoly probléma volt a kommunikációs eszközök működésében
- Nem kizárt, hogy film készüljön a kabuli magyar mentőakcióból
- ...

Az beszélgetés kiindulópontját adó írás: A védelmi kiadások regionális trendjeiItt már vissza lehet nézni a "Meghatározó haderő lesz a Magyar Honvédség Közép-Európában?" c. előadást/beszélgetést...
Majd benne lessz a filmben!Azt a mv képtelen vagyok toleralni, igy meg kell kerdeznem: mi történt a radiokkal...?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..