J-11 / J-15 / J-16 Flanker , Flying Shark (Shenyang, Kína)

Kínai repülőgépek elektronikus hadviselése​

J-16D közelről...​

4825640_1000.jpg

Az Airshow China - 2021 nemzetközi repülés- és űr kiállításon, amelyet 2021. szeptember 28 -án nyitnak meg Zhuhai -ban, először mutatják be a Shenyang J -16D új kínai elektronikus hadviselési repülőgépet. Ma érkezett meg Zhuhai -ba...

• Tetszik
Reactions: fishbed and Szittya
Azért ehhez majd konténerek is dukálnak...
A két szárnyvégi pukli az EW konténer. Mondjuk kicsit szkeptikus vagyok amikor ilyeneket látok. Oke, hogy a Growler 10+ éves de nah, 5 konténerrel tudja azt amit. Nehezen tudom elképzelni, hogya kínaiak megoldják két szárnyvégi konténerrel ugyanazt.

• Tetszik
Reactions: gacsat
A két szárnyvégi pukli az EW konténer. Mondjuk kicsit szkeptikus vagyok amikor ilyeneket látok. Oke, hogy a Growler 10+ éves de nah, 5 konténerrel tudja azt amit. Nehezen tudom elképzelni, hogya kínaiak megoldják két szárnyvégi konténerrel ugyanazt.
Az csak a normálon felüli érzékelőcsomag. A SOJ zavaráshoz kakaó kell. Az meg oda nem fér el.
Meg az N+1 hullámhossz és forrás lefedéséhez is sok adó kell.

Érdekes összehasonlítás a kínai J-16D elektronikai harcászati repülőgép és az alapjául szolgáló hagyományos J-16 többcélú vadászgép között.

Colonelcassad

• Tetszik
Reactions: fishbed and Szittya
Már bő öt éve volt róla hír, hogy elkezdték fejleszteni.
Konténer is szolgálatban van évek óta, csak ezt a feladatot a JH-7-esek látták el.
Ehunn e konténer:
6MDN3PISHV35IQE653LKVBIV4Y.jpg

Kicsit utánakerestem, mert elég sok képet láttam már ilyen konténerekről.
Szóval J-8-asokra is raktak konténereket.
KG-300
Ez került később a JF-17-re is.
Idővel aztán a JF-17-re kifejlesztettek (állítólag a pakik teljesen önállóan) egy újjabb példányt a KG-600-ast.
4d2f8a6e726dc403007273b4e0293708.jpeg.37547eae4ee070974d5ccfa035bd267d.jpeg

Itt valami vieójátékben is lehet játszani vele. Fogalmam sincs, mennyi köze lehet a realitáshoz?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed and fip7