2030 körül meg már minek az E? Mire végig megy a rendszeresítése, begyakorlás stb, kb addigra már hozhatod a Tempestet is. Vagy vegyes Tempest/ Griff E közös üzemet akartok?
Igen, én például jobban szimpatizálok egy E/F + Vihar összeállítással, mint pusztán két Tempest századdal.
1, Az 5th gen 2035-ben is méreg drága lesz. Örüljünk annak, ha egy század belefér a költségvetésbe! A kettőt szerintem még bérelni sem tudnánk, mellette üzemeltetést fizetni.
2, Nem hiszem, hogy érdemben annyival kevesebből repülne majd a svéd lopakodó, csak az LM nem képes az árait visszaszorítani. Air Police-ra mindenkinek érdemes lesz megtartani egy 4és fél generációt.
3, Lopakodni a mi gépünk is csak akkor tud, ha ki van kapcsolva a radarja. Szóval kell úgy is mellé egy gép, ami felkapcsolt radarral repül. Akkor annak meg olyan mindegy, hogy 4. vagy 5. Egy Erik előre megmondható, hogy nagyobb számú fegyver, még mindig össze tud játszani a stealth géppel.
Lesz szerintem értelme egy Eriknek. Amíg nem jelenik meg a környékünkön lopakodó addig is, amikor elterjednek, az után is.
Mondod te. Mi meg azt mondjuk, hogy nem objektumra inditanank, hanem pl HIMARS utegre, amint bemertek stb. Millio dolog ellen jo, a toredekere sincs eleg Patriotjuk.
Kérlek, hogy ne kezdjétek megint a Taurus-szal HIRMAS vadászat témát! Ennek már múltkor sem volt értelme. Taurus kelleni fog nekünk, de nem pont az üres rakétavetők hűlt helyének keresésére.