T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
igen és egy jó időbe való csatlakozással valamelyikhez egy nem túl combos sugárhajtású repülőgép gyár birtokában... késöbbi fix megrendelőként... aki a gyár miatt egy másik országot is magával hozhat...Nem olvadhat össze! A feladatmegosztások nem teszik lehetővé. Van ugye a Tempest (angol, olasz, svéd, japán koprodukció) és a még most is FCAS néven futó (német, francia, spanyol) program. A programokban lévő országok elemi érdeke, hogy végigmenjen a fejlesztés, mert ha valamelyik nem jön össze, akkor a saját repiparuk többet nem fog talpraállni. Még ha a németek le is mondanának (nem hinném) esetleg a dologról, az angolok és a franciák - meg főleg a svédek - biztosan nem.
Te miről beszélsz?
Miért kell kiemelni, hogy svéd amikor nemzetközi projekt nem a Saab hegeszti egyedül hanem a fejlett világ repiparának egy azért elég nagy szelete?a sved tempestrol.
pláne hogy a svédek az utolsó csatlakozók eddigMiért kell kiemelni, hogy svéd amikor nemzetközi projekt nem a Saab hegeszti egyedül hanem a fejlett világ repiparának egy azért elég nagy szelete?
nem en talaltam ki, olvass vissza. en csak kerdeztem az meg milyen lehet.Miért kell kiemelni, hogy svéd amikor nemzetközi projekt nem a Saab hegeszti egyedül hanem a fejlett világ repiparának egy azért elég nagy szelete?
Blöffölj?Minden be van mar tablazva es fizetik is tavaly ota.
"Olvass vissza", ne bloffolj, mert eddig mindig hulyeseg lett a vege...
A svéd tempest alatt azt értik amik a svédek deklaráltan be akarnak szerezni a programban való részvételükkel a Gripen E-k kifutásakor. De szerintem ezt te is tudod....nem en talaltam ki, olvass vissza. en csak kerdeztem az meg milyen lehet.
@kamm le is írta, hogy annak ellenére, hogy a gépek alapja azonos lesz kb.: 90%-os egyezés, nem kell feltétlen mindennek egyeznie.a sved tempestrol.
Az tény,hogy megkötött szerződéseknek megfelelően történik az ütemezett fizetés,és azt is megerősítették,hogy már történtek kifizetések...Blöffölj?
Ez megint olyan mint 2. vadászszázad: készpénznek veszed, amikor nem! Sokak szerint sem az, nem csak én mondom!
Ez az olvass vissza már uncsi...
Én sem mondtam mást: persze hogy már fizettek a németeknek, de a java még hátra van.Az tény,hogy megkötött szerződéseknek megfelelően történik az ütemezett fizetés,és azt is megerősítették,hogy már történtek kifizetések...
De már nem csak előleg fizetés volt hanem részletfizetés is.Én sem mondtam mást.
Nem tenném tűzbe érte a kezem,hogy az a Tempes rendszeresithető,pláne sikeres harci gép lesz.Europa a Tornádo óta nem volt képes egy épkézláb harci repülő programot sikerrel végigvinni.EF-et éppenséggel nem mondanám a siker Csimborasszojának......A svéd tempest alatt azt értik amik a svédek deklaráltan be akarnak szerezni a programban való részvételükkel a Gripen E-k kifutásakor. De szerintem ezt te is tudod....
Krisss megelőzöttÉn sem mondtam mást: persze hogy már fizettek a németeknek, de a java még hátra van.
Amíg nincs konkrét járgány leszállítva addig előlegnek veszem.De már nem csak előleg fizetés volt hanem részletfizetés is.
Hát ez egyértelmű tervek terverk tervekNem tenném tűzbe érte a kezem,hogy az a Tempes rendszeresithető,pláne sikeres harci gép lesz.Europa a Tornádo óta nem volt képes egy épkézláb harci repülő programot sikerrel végigvinni.EF-et éppenséggel nem mondanám a siker Csimborasszojának......
Az meg lízing.Mondjuk a Leopard 2A4-esek megjöttek, azokat nyilván kifizették.
persze.A svéd tempest alatt azt értik amik a svédek deklaráltan be akarnak szerezni a programban való részvételükkel a Gripen E-k kifutásakor. De szerintem ezt te is tudod....
Akkor meg még inkább sok a fizetni valónk van hátra.Az meg lízing.
Az lehet,hogy te annak veszed,de ezek konkrét részletfizetések voltak nem előlegek, te is tudod,hogy a kettő nem ugyanaz...Amíg nincs konkrét járgány leszállítva addig előlegnek veszem.
Mondjuk a Leopard 2A4-esek megjöttek, azokat nyilván kifizették.
Miért? Miben más mint bármilyen más gép adott országnak legyártott verziója?persze.
csak nem hiszem hogy a "sved verzio" eladhato lesz masoknak is.