Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor az adatbázishoz mehet a MysqlTermészetesen nyílt forráskódú,Opera..![]()
Azt elismerem, hogy fejlesztés kell itt is. Nem is kevés. Ahogy lesz is. De kérlek ne add már elő magad.ne röhogrtess,, a honvedelem,hu bőszke cikke volt .. hogy tudtak egy ilyet építeni a Mosoni-Dunára, nemzetközi gyakorlaton.. mármint, ha jól emlékszem a felére.
ja. hogy itt kevesen olvasták 2017-es(?) A dandárképesség jövője cikket?
Ne elégedetlenkedj.Nem, nem minden szar közel sem!
(Remélem ezt olvassa mindenki akik szerint örök elégedetlen vagyok!)
Hozza a szokásos seggnyaló formáját. nincs itt semmi látnivaló.
Én is gondolom, hogy van még mit fejleszteni a műszaki képességeken. Csak olyan hepcia stílusban nyilatkozol meg minden haderőfejlesztési kérdésben, mintha mindenki kizárólag neked tartozna elszámolással.ne röhogrtess,, a honvedelem,hu bőszke cikke volt .. hogy tudtak egy ilyet építeni a Mosoni-Dunára, nemzetközi gyakorlaton.. mármint, ha jól emlékszem a felére.
ja. hogy itt kevesen olvasták 2017-es(?) A dandárképesség jövője cikket?
Le!hány műszaki zázslóalaj van és milyen eszközökkel?
le tud rakni a magyar honvédség műszaki alakulata egy nehéz pontonhidat a Dunán keresztben?
Te raktad be képként az előző oldalon a puma személyzetet, annak középen van egy nagy tépőzár, szerintem az pont azért van, hogy a külső rész ne mozogjon a belső részen, mert a az oldalsó patentokat úgy sem lehet annyira meghúzni.Bocsánat az akadékoskodásért, csak a szépérzékem miatt:
Csak félve jegyzem meg, lehet, hogy van a fejtetői részen tépőzár is, de nekem inkább patentosnak (is?) tűnik.
![]()
Mondjuk ehhez még katonai források sem kellettek volna, hogy ne kérdezz baromságot hanem bölcsen csendben maradj, ha belegondolsz, hogy milyen sokáig volt a Dunán keresztben egy ponton a Margit-híd mellett.hány műszaki zázslóalaj van és milyen eszközökkel?
le tud rakni a magyar honvédség műszaki alakulata egy nehéz pontonhidat a Dunán keresztben?
Tudhatnád hogy ő felsőbbrendű! Ezt már gyerek kora óta tudja,a zsinagóga mesterei a fejébe vésték,és ezzel a tudattal éli a mindennapjait. De mi vagyunk a fasiszták....Én is gondolom, hogy van még mit fejleszteni a műszaki képességeken. Csak olyan hepcia stílusban nyilatkozol meg minden haderőfejlesztési kérdésben, mintha mindenki kizárólag neked tartozna elszámolással.
Veszek a Wizz Air-nél neki egy jegyet, de csak oda mert közalkalmazotti bérből ennyire telik! Csak kapcsolja le a netet, tegye a telefonját repülő üzemmódba...Tudhatnád hogy ő felsőbbrendű! Ezt már gyerek kora óta tudja,a zsinagóga mesterei a fejébe vésték,és ezzel a tudattal éli a mindennapjait.
Jaj nem írtam oda! Nyilván Tel Avivba!Veszek a Wizz Air-nél neki egy jegyet, de csak oda mert közalkalmazotti bérből ennyire telik! Csak kapcsolja le a netet, tegye a telefonját repülő üzemmódba...
Inkább a Negev sivatagba dobnám ki egy ejtőernyővel a Tórával együtt!Jaj nem írtam oda! Nyilván Tel Avivba!
Elkéstél, ha jól tudjuk már ott vanVeszek a Wizz Air-nél neki egy jegyet, de csak oda mert közalkalmazotti bérből ennyire telik! Csak kapcsolja le a netet, tegye a telefonját repülő üzemmódba...
Akkor viszont nagyon jó a net! BakkerElkéstél, ha jól tudjuk már ott van![]()
Sejtettük.Jaj nem írtam oda! Nyilván Tel Avivba!
Rövidíteni is lehet: "baszomalássan"Kérlek alássan baszdmeg, haderőt fejlesztünk.
Akkor nyugodtan alszom!Sejtettük.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..