K
kamm
Guest
Ha szar a browsered es/vagy meg privacy plugint sem hasznalsz.OFF
Nem. Akkor is követ ip és minden más alapján, ha nem vagy. Csak kicsit kevesebb infót gyűjt be
ON
Ha szar a browsered es/vagy meg privacy plugint sem hasznalsz.OFF
Nem. Akkor is követ ip és minden más alapján, ha nem vagy. Csak kicsit kevesebb infót gyűjt be
ON
Remek hireket general, mindenesetre:Off
Annyiban jó, hogy olyan témákat dob fel a hirfolyamba, ami érdekel. A többi twitter stb is ilyen.

IP-t akkor nyerhet, amennyiben kapcsolatban vagyok, engedélyeztem a sütiket. Egyébként honnan is látna?OFF
ON
![]()
Kiadta a felhasználók adatait a ProtonMail, letartóztatás lett a vége
Hiába hirdeti magát az egyik legbiztonságosabb e-mail-szolgáltatóként a cég, most mégis kiadtak személyes adatokat a hatóságoknak.pcworld.hu
Szóval a protonmail hiába biztonságos ugyanúgy kiadják az adatokat.
A Protonmail mindig is szemfényvesztés volt. Anno amikor átnéztem ki mit kínál nem google/microsoft email szolgáltatóként, hamar lekerült a jelöltek közül:![]()
Kiadta a felhasználók adatait a ProtonMail, letartóztatás lett a vége
Hiába hirdeti magát az egyik legbiztonságosabb e-mail-szolgáltatóként a cég, most mégis kiadtak személyes adatokat a hatóságoknak.pcworld.hu
Szóval a protonmail hiába biztonságos ugyanúgy kiadják az adatokat.
Mondjuk a liveleak-et kinyírták.Nem tudom mi az a korhatáros amit YT-n akartok nézni. Amit én ott nézek semmi sem korhatáros.
És video != YT. Vannak más oldalak.

túl szét túl jónak hangzik
Az a pénz egy crypto token, nem igazi pénz. Tudtommal ennyi az egész.ebben hol a csapda?túl szét túl jónak hangzik
![]()
Sg.hu - Brave - pénzt kapnak a felhasználók a reklámok megtekintéséért
Brave - pénzt kapnak a felhasználók a reklámok megtekintéséértsg.hu
Melyik bill appot használod?Mobiltelefon Samsung Galaxy J5
Egyre sűrűbben "megőrül"... elkezd összevissza karaktereket beírni minden pöttyentésre!
Frissítést, karbatartást végigcsináltam, ujraindítás és/vagy hosszabb kikapcsolás után megjavul....egy időre.
Valami ötlet mit kezdjek vele?
Köszi
Látjátok bezzeg a HTKA örök és elpusztíthatatlan, mit nekünk ide Zuckerberg
Valoban, FB, IG stb eltunt az internetrol kb del (Eastern) korul... nem kar ertuk.
Mindez pont akkor, amikor az a cockroach Antigone Davis pont probalta megvedeni a FBot a mostanra csucson allo botranyban, amiben egy whistleblower infoibol kiderult, hogy szandekosan csinalnak Zuckerbergek mindent, csak a profit szamit es pontosan tudjak, hogy pusztito hatasa van pl az Instagramnak a tinikre...

Ezeket nem látom az appok között.Melyik bill appot használod?
Gboard (andro default)
Samsung Key
Swift key (microsoft)
Esetleg állítsd át, cseréld le. Lehet az bugos.
Belállítások > Általános kezelésEzeket nem látom az appok között.
Billentyű appot nem töltöttem le.
Hol nézzem?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..