K
kamm
Guest
Ha szar a browsered es/vagy meg privacy plugint sem hasznalsz.OFF
Nem. Akkor is követ ip és minden más alapján, ha nem vagy. Csak kicsit kevesebb infót gyűjt be
ON
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha szar a browsered es/vagy meg privacy plugint sem hasznalsz.OFF
Nem. Akkor is követ ip és minden más alapján, ha nem vagy. Csak kicsit kevesebb infót gyűjt be
ON
Remek hireket general, mindenesetre:Off
Annyiban jó, hogy olyan témákat dob fel a hirfolyamba, ami érdekel. A többi twitter stb is ilyen.
IP-t akkor nyerhet, amennyiben kapcsolatban vagyok, engedélyeztem a sütiket. Egyébként honnan is látna?OFF
ON
Kiadta a felhasználók adatait a ProtonMail, letartóztatás lett a vége
Hiába hirdeti magát az egyik legbiztonságosabb e-mail-szolgáltatóként a cég, most mégis kiadtak személyes adatokat a hatóságoknak.pcworld.hu
Szóval a protonmail hiába biztonságos ugyanúgy kiadják az adatokat.
A Protonmail mindig is szemfényvesztés volt. Anno amikor átnéztem ki mit kínál nem google/microsoft email szolgáltatóként, hamar lekerült a jelöltek közül:Kiadta a felhasználók adatait a ProtonMail, letartóztatás lett a vége
Hiába hirdeti magát az egyik legbiztonságosabb e-mail-szolgáltatóként a cég, most mégis kiadtak személyes adatokat a hatóságoknak.pcworld.hu
Szóval a protonmail hiába biztonságos ugyanúgy kiadják az adatokat.
Mondjuk a liveleak-et kinyírták.Nem tudom mi az a korhatáros amit YT-n akartok nézni. Amit én ott nézek semmi sem korhatáros.
És video != YT. Vannak más oldalak.
Az a pénz egy crypto token, nem igazi pénz. Tudtommal ennyi az egész.ebben hol a csapda? túl szét túl jónak hangzik
Sg.hu - Brave - pénzt kapnak a felhasználók a reklámok megtekintéséért
Brave - pénzt kapnak a felhasználók a reklámok megtekintéséértsg.hu
Melyik bill appot használod?Mobiltelefon Samsung Galaxy J5
Egyre sűrűbben "megőrül"... elkezd összevissza karaktereket beírni minden pöttyentésre!
Frissítést, karbatartást végigcsináltam, ujraindítás és/vagy hosszabb kikapcsolás után megjavul....egy időre.
Valami ötlet mit kezdjek vele?
Köszi
Látjátok bezzeg a HTKA örök és elpusztíthatatlan, mit nekünk ide Zuckerberg
Valoban, FB, IG stb eltunt az internetrol kb del (Eastern) korul... nem kar ertuk.
Mindez pont akkor, amikor az a cockroach Antigone Davis pont probalta megvedeni a FBot a mostanra csucson allo botranyban, amiben egy whistleblower infoibol kiderult, hogy szandekosan csinalnak Zuckerbergek mindent, csak a profit szamit es pontosan tudjak, hogy pusztito hatasa van pl az Instagramnak a tinikre...
Ezeket nem látom az appok között.Melyik bill appot használod?
Gboard (andro default)
Samsung Key
Swift key (microsoft)
Esetleg állítsd át, cseréld le. Lehet az bugos.
Belállítások > Általános kezelésEzeket nem látom az appok között.
Billentyű appot nem töltöttem le.
Hol nézzem?