M
Ha munka után próbálnád, talán este 11 után jutnál be. Napközben is 300 körüli a lista, du ez 3-4król indul.A közvetítések alapján bejön a new world. De túl elfoglalt vagyok munka területen így nincs időm jelenleg rá. De határozottan ígéretesnek tűnik.
mi?Ma elindult a New World nevű Queue Simulator.

Kanadai születésű...![]()
The multimillion-dollar payouts of Twitch's top 100 streamers leaked: Here's how much your favorite creator is reportedly making
The highest-paid streaming channel on Twitch earned nearly $10 million in two years from Amazon alone, leaked data suggests.www.businessinsider.com
Nem ismerem ezt a magyar gyereket de jol keres az biztos. Remeljuk nem felejtette el befizetni az adot!![]()
Én most a Wasteland 3-at tolom. Eddig tetszik.Pathfinder - Wrath of the Righteous
Legjobb crpg amit valaha toltam.
Gyönyörű grafika, érdekes történet, jól megírt társak.
Egyetlen negatívum számomra a crusade irányítása, de át lehet kapcsolni automatára.
Kemény 50€ Steam-en, DLC-k közül csak a legelsőt fogom megvenni, második egy melléksztori ami nem érdekel, harmadik meg rouge lite lesz amit alapból utálok.
Csak úgy vetted, olcsó volt, vagy célzottan?Nah, hát beszereztem első konzolomat, PS4 slim.
Gyerekek, az sejtettem, hogy furcsa lesz, de hogy ennyire foshuzatos raklapszar az egér + bill-hez képest a kontroller, arra álmomban sem számítottam.
Értem én, hogy egyeseknek a gaming élmény a fotelből játszás, de ilyen áron...?
Hogy a játékok nehézségét a béka segge alá kell lőni és látni, hogy az MI szénné van butítva, mert kontrollerrel kell bohóckodni?
Hogy emiatt létezik az auto aim?
Ahhoz képest, amit PC-n a HZD-vel a végén már tudtam (legnehezebb szinten toltam...) kb. olyan, mintha cirkuszi artista tudás után kb. újra kéne járnom és csak azért, mert az dedikált hardver ilyen hülyéségekkel szivat, hogy kontroller.
Ha végre elérhető lenne a PS Now itthon is, akkor kb. nem szivattam volna magam ezzel...
Is is, sok olyan játékkal, ami exlu lét miatt kimaradt és megérte. Csak így játszani kicsit nehéz vele.Csak úgy vetted, olcsó volt, vagy célzottan?
3x játszottam kontrollerrel, 2x PCn 1x valami PS-en. Nem értem, hogy lehet ezzel játszani. Ok, valami ugrálós szarhoz vagy esetleg autóshoz jó, de számomra a kontrollernek nincs létjogosultsága. Egyszerűen fos élvezhetetlen szar....Gyerekek, az sejtettem, hogy furcsa lesz, de hogy ennyire foshuzatos raklapszar az egér + bill-hez képest a kontroller, arra álmomban sem számítottam....
Laza 35-55k használtan, ha még találsz olyat...3x játszottam kontrollerrel, 2x PCn 1x valami PS-en. Nem értem, hogy lehet ezzel játszani. Ok, valami ugrálós szarhoz vagy esetleg autóshoz jó, de számomra a kontrollernek nincs létjogosultsága. Egyszerűen fos élvezhetetlen szar.
PS-hez nem lehet valami adapterrel egér+bill kombót rakni mint xboxhoz?
Nah, hát beszereztem első konzolomat, PS4 slim.

Nem hinném.Pár év múlva nálad is hasonlóan fog kinézni a tv melletti polc
![]()
Nem hinném.
Ha lenne PS Now itthon soha nem vettem volna meg ez sem.
Igazából valamilyen módon itthon is elérhető kis trükközzéssel, de nekem ehhez nincs erőm.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..