P
Pogány
Guest
Nézd. Nem lehet egyszerű neki sem. Ha nem a cia helyi megbízottja, hanem tényleg a kivándorolt hazánkfia aki ott csinált karriert, akkor is még a személyes sikerre való lehetőségei mellett is igyekeznie kell, hogy állandóan nyomja a legkirályabb ország propagandáját, hiszen a legkirályabb országban ott van az NSA, amit nagyon is érdekel,hogy ki mit mond. És ha sok a nem tetsző mondása a legkirályabb országban, akkor a legkirályabbul tönkreteszik az életét a legkirályabb szolgálatok és hatóságok amik csak a földön léteznek, hogy ilyen ne fordulhasson elő egy állampolgárral sem a legkirályabb országban.Nincs ott semmi ellentmondás, csak megint nem tudsz értelmezni egy egyszerű szöveget. Itthon mozgom az értelmesebbje között, az USA-ba meg nem három turistautam volt hanem 3 hónapig ott dolgoztam.
Kissebbségi komplexusod meg neked van, bárki bármit linkelhet, te minden szinten minden témában valahogy jobbnak és okosabbnak képzeled magad és kezded a személyeskedést, biztos valamit nagyon kompenzálni akarsz.

Akkorat egtel ket nappal kesobb, hogy ideig erezni a szagat, kisoreg, nekem meg igazam lett... tudod, innen a vilag vegerol.