Lassan megkezdődik tehát... már SA is felszólít
Beirut
Beirut
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Haha, na akkor mentek a levesbe. Konkrétan a mi carrier strike groupjaink fogjak leszedni őket, majd kiiktatjak az osszes inditotokat. Ha valami nem all az amerikai politika érdekében, aklor az egy zsidók által indított atomháború.Nem egy iráni megmozduláson lehet nem egy hangot hallani, hogy dugjátok fel a palesztin zászlót a seggetekbe...
Még nem. De ha eljön az a pont, akkor inkább fog IL ilyet tenni, mint bárki más.
Az izraeli válasz már 2006-ban is milyen jól sikerült. Ne vicceskedjünk már. Olvass utána,elég jó irodalma van a híres izraeli haderő vergődésének.Feltehetően az iráni lehetőségek, a Hezbollah aktivizálásában kimerülnek. Szárazföldön nem tudják iráni erőkkel megtámadni Izraelt, rakétázás nem igazán hatásos. Marad a terror a Hezbollah által. Nagyjából erre számítok. Amire az izraeli válasz Libanon lerohanása lesz, feltehetően. Katonai értelemben kiszorítják onnan a Hezbollahot, talán Szíriába. Ott meg úgyis mindegy ki van, mert a polgárháborús állapotok továbbra is még megvannak. Katonai értelemben nem is nagyon lesz más választása Izraelnek. Nincs hova hátráljanak, mert olyan kis területen vannak. Ki kell használniuk katonai fölényüket és úgy kell megoldaniuk ezt a problémát.
Egyébként itt a lehetőség az iráni vezetés kiiktatására is, ha úgy akarják. Az ottani társadalom nem biztos hogy annyira allaha akbározó lesz, ha megérzi a középkori vallási elnyomásból történő kiszabadulás lehetőségét. Kérdés, bele vágnak-e, vagy hagyják őket tovább a helyzetükben. Ennek a történetnek békés befejezése sosem lesz, ez alaphelyzet szerintem.
Nem, mindkettő visszataszító, de sunyin ugyanazt csinálni és letagadni egy fokkal még undorítóbb.Valami nagyon félre van menve a te értékítéleteddel. Attól jobbak mert ők büszkén hirdetik, hogy a célunk kiirtani titeket.
ne menjünk bele parttalan vitába Szőr ..Sajnálom, hogy te sem érted
Ennyit elég lett volna írnod. A többi full időkidobás voltne menjünk bele parttalan vitába Szőr ..
Ezt a viccet ki ismeri?Haha, na akkor mentek a levesbe. Konkrétan a mi carrier strike groupjaink fogjak leszedni őket, majd kiiktatjak az osszes inditotokat. Ha valami nem all az amerikai politika érdekében, aklor az egy zsidók által indított atomháború.
Simán letorolnek titeket a térképről, és semmit nem tudtok tenni, bocs.
Az nem beszélgetés, hogy valakinek csak dől ki a szar a száján az összes posztjában.Ezt a viccet ki ismeri?
Ket magyar beszelget.
Az egyik amerikainak kepzeli magat a masik meg ex-brit izraelinek.
na szóval mégis csak autóskártya .. oké akkor itt részemről be is fejeztem veled a párbeszédetEnnyit elég lett volna írnod. A többi full időkidobás volt
Valóban fölösleges ha a sok idiótát hozod fel példának, akik Izrael ellen tüntetnek.na szóval mégis csak autóskártya .. oké akkor itt részemről be is fejeztem veled a párbeszédet
gagyiMózesék így lopnak. Mi kell hozzá? Cionista telepesek,és néhány IDF katona.
A NAGY ÉBREDÉS
A jogi papírok ellenére egy palesztin keresztény család nem kaphatta vissza földjét az izraeli telepesektől, akiket az izraeli katonaság védett.t.me
nem hiszem hogy a tüntetőkkel kezdtem volna, az hogy érvelés helyet kiragadsz egy sort ráadásul nem is abból a kommentből amire első körben reagáltál .. nem is tudom hogy szánalmas vagy vicces inkábbValóban fölösleges ha a sok idiótát hozod fel példának, akik Izrael ellen tüntetnek.
Közben meg nagy kegyesen elfelejtik, hogy a hamasz egy terrorszervezet, meg még sok mindent.
De nem fogom megint a kályhánál kezdeni.
Mihez képest. Ahhoz,hogy ezt napi szinten űzik Ciszjordániában,vagy esetleg a csaj körömlakkja nem tetszik?
Pont annyira lehet igaz, mint az ellentetje is.Mihez képest. Ahhoz,hogy ezt napi szinten űzik Ciszjordániában,vagy esetleg a csaj körömlakkja nem tetszik?
Ez a szomorú igazság. Nem véletlenül szankciózza az USA,meg az EU a telepeseket.Pont annyira lehet igaz, mint az ellentetje is.
Az a vágás meg a végén.. akármi, akárhol is lehet.
Ok Legyen: Golda is már majdnem bevetette. Bibi szerintem még hajlamosabb lenne ránem hiszem hogy a tüntetőkkel kezdtem volna, az hogy érvelés helyet kiragadsz egy sort ráadásul nem is abból a kommentből amire első körben reagáltál .. nem is tudom hogy szánalmas vagy vicces inkább
én elengedtem a veled való kommunikációt
IL-en belül se mindenki szereti a telepeseketEz a szomorú igazság. Nem véletlenül szankciózza az USA,meg az EU a telepeseket.