Ez okés hogy anno Moldáv volt, de most Orosz bábállam. Ezért kérdezemMert eredetileg Moldovához tartozott?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez okés hogy anno Moldáv volt, de most Orosz bábállam. Ezért kérdezemMert eredetileg Moldovához tartozott?
Szerintem annak kell a legjobban örülni, hogy itt Magyarországon ,-egy háborű szomszédságában- drasztikusan csökkent a veszélye, hogy a meterológiai telet, egy nukláris tél hosszabbítsa meg.Én annak, hogy végre van esélye becsukni ezt a topikot, azaz:
- Talán nem hal meg fölöslegesen több ember
- Nem rabolnak el embereket a frontra
- Nem csak Ukrajna helyzete rendezősik, hanem egy kalap alatt Közel-Kelet is.
- Eleve annak, hogy végre beszélnek egymással.
Minek örülünk egész pontosan?
Ééés megszólalok én, mint vészmadárÉn annak, hogy végre van esélye becsukni ezt a topikot, azaz:
El tudná nekem magyarázni valaki hogy Transznyitria miért nem lett még Ukrán?
Próbálkozás esetén pofájukba robbantanák a kolbasznai lőszerraktárat, ami kb egy Csernobillal egyenértékű környezeti terhelést jelentene. Plusz miután már jórészt nyugati 155 millis kaliberre álltak át, úgy a régi szovjet gránátokra sincs annyira szükségükEz okés hogy anno Moldáv volt, de most Orosz bábállam. Ezért kérdezem
Szerintem az oka egyszerűen az, hogy Ukrajna a területet Moldova részének tekinti és az ő beleegyezésük nélkül nem indít hadműveletet, mivel azzal belevonná magát Moldovát is, amit nyilván annak vezetése nem akar(t).Ez okés hogy anno Moldáv volt, de most Orosz bábállam. Ezért kérdezem
Nem amerikai katonák harcolnak Ukrajnában és a pénzügyi és katonai támogatások kb fele is európai. Nyilván Trump leszarhatja Európát, de ez fordítva is megtörténhet.Ez mekkora szinjáték.Most is világosan látszik ez Usa orosz konfliktus.Az eu meg a balek.Próbált beavatkozni egyrészt a hagymázos ideologia alapján tetszeleg ve,meg azzal a hátso szándékkal ,hogy jut neki a koncbol.Eleve vesztes pozició hisz orosz vereség esetén lehívhato csak.Tenger sok kiadás semmiért.Amit a Bidé kormányzat alatt az Usa felvásárolt most a ráforditott "költségekért" kapja Trump meg.Folytonosság.Zelenski mekkora szinész.Az Usa embere volt végig.Átb@szta az ukrán társadalmat nackostul.Meg a fél világot.Nrm tudom átlátta e vagy csak végig improvizált de a világ legnagyobb színésze.
A Falkland-szigetekért folyt háborúnak is vége, mégsincs zárva a topicja.Én annak, hogy végre van esélye becsukni ezt a topikot, azaz:
Annak idején az oroszok elindultak Zelenskiért nem másért .És nem tudták elkapni.Felül bírálom magam.Mégsem görbülhet haja szála se.Szükség lesz még ilyen emberekre.És nem venné ki jól magát ha egy ügynök pórul járna miután elvégezte feladatát..Vigyázni fognak rá.Kizártnak tartom nagyobb fegyvercsomag érkezését.Sőt minden hőbörgés ellenére még zelenskinek is könnyebb hogy a bukást az usa nyakába varhatja..megnyerhetetlen ez a háború.Ez lesz majd az ő hátbaszúrás elmélete.Mondjuk hosszú életet akkor se jóslok neki.
Amolyan Jalta 2. Csak most már hivatalosan is Európa nélkül vitatják meg, mi legyen velünk. Az elsőnél még meghívták nézőnek Churchillt, most az EU-s vezetők jobb esetben kapnak egy beszámolót az egyezség után, rosszabb esetben megtudják majd a teendőket a reggeli hírekben ők is, amikor mi választópolgárok.Tetszik nekem ez a nagy egyetértés, hogy milyen sikeresek voltak a tárgyalàsok.
Valakik, akik nincsenek ott, most éppen nagyon ráfáznak, úgy gondolom. Ezek meg közben kajánul vigyorognak.
Csak hát akkor a ruszkik átmentek fél Európán most meg Pokrovszk ostromát készítik elő fél éve. Ilyen helyzetben már az is hatalmas hiba Trump oldaláról hogy egyáltalán tárgyalópartnerként kezeli az oroszokat. Úgy néz ki fontosabb neki a béke nobel mint a hosszútávú stratégiai célok.Amolyan Jalta 2. Csak most már hivatalosan is Európa nélkül vitatják meg, mi legyen velünk. Az elsőnél még meghívták nézőnek Churchillt, most az EU-s vezetők jobb esetben kapnak egy beszámolót az egyezség után, rosszabb esetben megtudják majd a teendőket a reggeli hírekben ők is, amikor mi választópolgárok.
itt ugye olyan területekről is szó lenne, amelyeket az oroszok még el se foglaltakAz Egyesül Államok elnökének nemzetbiztonsági főtanácsadója lényegében azt sem zárta ki, hogy Oroszország megtarthat olyan területeket, amelyeket Ukrajnától foglalt el
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..