egy demokratikus berendezkedésű országban mindenkinek szive joga olyan pártba belépni szavazni támogatni ami neki tetszikRuszin nekem szimpatikus volt amit az ultrahangon - parancsnoki szemlén - eddig láttam tőle, őszintén megmondom MP környezetében is az egyetlen szimpatikus ember.
Arra azért kíváncsi vagyok, akik ismerték katonaként, milyen véleménnyel vannak/voltak róla, úgy az állomány általában.
Az hogy a volt vezérkari főnökök elítélték a politikai pályafutásba kezdést nyuggerként, nem tudom hova tenni, mert ugye volt direktben vezérkari főnök - Benkő - is aki rögtön Honvédelmi Miniszter lett, én kedveltem őt is.
Amit mondott eddig Ukrajnáról, NATO-ról, az szerintem korrekt, amennyire lehet elfogulatlan, pártatlan, s nem érzem azt RSZR-nél hogy nagyon mást mondana MOST MP mellett, Tiszásként, mint mondott volna korábban pl. az Ultrahangon Fideszhez közelebb.
Ki hogy látja, miért támadják ennyire, illetve más úgy látja nagyot fordult a véleménye Ukrajnával kapcsolatban most hogy Tisza ember lett?
ha egy politika ezért valakit hazaárulóként szélsőségesként másként megbélyegez urambocsá konkrétan szankcionál az az adott politika demokráciadeficitjét jelzi
és itt mindegy hogy magyar német vagy ukrán politikáról van szó, mindegy hogy jobbosról vagy balosról, nemzetiről vagy globalistáról
nincs olyan hogy egyedüldemokratikus politika, aki magát annak kiáltja ki az éppen diktatúrát építget
azt magyarázza el valaki hogy pontosan mi a funkciója az asztal végében annak a szaudi moderátornak (?)Na végre:
Orosz részről Lavrov mellett Jurij Usakov elnökhelyettes, az USA részéről Mike Walz nemzetbiztonsági tanácsadó és Trump közel-keleti különmegbízottja, Steve Witkoff vesz részt még a tárgyalásokon.
Tammy Bruce amerikai külügyi szóvivő Rijádban újságíróknak nyilatkozva azt mondta, a keddi találkozó Putyin és Trump elnök közötti kezdeti beszélgetés folytatása. A Kreml szerint a megbeszélésen szó lesz „az orosz-amerikai kapcsolatok egészéről”, az esetleges béketárgyalásról, valamint a két elnök találkozójának előkészítéséről.
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azt mondta, nem tudtak a béketárgyalásokról, és közölte, hogy nem fogja elismerni a részvétele nélkül létrejött megállapodást.
ha ez egy orosz-ukrán meeting lenne akkor érteném, valakinek szét kell választania a feleket ha ölre mennének
de ez egy orosz-usa meeting, azon belül is külügyminiszteri szintű
mit csinál ezek között a szaudi jóember ott középen?