Ha ennyire komolyan kell venni, akkor miért nem aktualizálódnak ennek megfelelő intézkedések?Előre is elnézést, mostanra nem sok türelmem maradt. De. Én komolyan nem értelek. Mi a tarka tosznak írunk le bármit, ha elolvasod, de csak nyomod a mantrádat? Igen, az állatok túl tudják élni. Tönk jó, nem a járványba döglik bele a marha, hanem abba, h nem tud felállni, és kicsit megnyomódik a tüdeje. De oké, erős, szívós, túléli. Szarunk a járvány megfékezésére, mert hát túléli. Igaz, azért jött létre az Állatorvosi Egyetem (Mármint a bécsi, Mária Terézia rendelete alapján), mert mégsenem mind éli túl, és kicsit sok pusztult bele. Szóval szarunk az egészre, természetes gyógymód (ja, az meg van, hogy hívják azokat, akik természetes módon védekeznek? "Tisztelt szülők!"), és mit csinálsz, amikor közlik, h exporttilalom, se tej, se hús, de még gyapjú sem mehet ki az országból? Feldolgozva sem? Csá Pick, csá Kométa, csá ott dolgozók?
És ne nekem mondd, hogy komoly a helyzet. Ma spec Szhelyre ment cucc, a kocsit előtte és utána is fertőtleníttettem.