Hajrá, csináljad.Szerintem ilyen esetben, ha lehetséges, jobb ha mindenki maga végzi...

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hajrá, csináljad.Szerintem ilyen esetben, ha lehetséges, jobb ha mindenki maga végzi...
A másik topikba már beraktam, mindkettő pozitív. És a térképet is beraktam, látszik, h a levéli védőkörzeten belül ill az egyik szlovák telep körzethatárán.https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...vasmarha-allomanyok-fertozodhettek-meg-751853
"Újabb magyarországi szarvasmarha-állományokban merült fel a száj- és körömfájás gyanúja. A Dunakiliti Agrár Zrt. 2300 tehenes telepén és egy darnózseli farmon is vizsgálják a fertőzés jelenlétét - írta az Agrárszektor."
Marha, disznó, birka, bivaly, szarvas, sündisznó.Ez a száj-köröm bizbasz az emberre is veszélyes vagy csak a marhákat tizedeli?
1, Talán 1-2 eset volt, h ember elkapta.Ez a száj-köröm bizbasz az emberre is veszélyes vagy csak a marhákat tizedeli?
Mondjuk az eddigiekkel is nagyon tisztában vannak az orvosok.. Ha nem mondom ismerősnek, h hisztizze ki a Lyme tesztet a háziorvosnál, még ma sem tudja, mi baja. Amúgy az is bejelentési kötelezettség alá eső betegség.https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...lancsfajok-jelentek-meg-magyarorszagon-752169
"A szakértők figyelmeztetnek: az enyhe tél kedvezett a kullancsok áttelelésének, és új, veszélyes fajok is megjelentek Magyarországon, amelyek súlyos betegséget terjeszthetnek - írta a RTL."
Bocsánat, több állattenyésztő.Hosszú, 2 órás, még én sem hallgattam meg, de a feltöltő kommentjei alapján színvonalasnak tűnik. Egy állatorvos és egy állattenyésztő a vendég.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..