Nem tetszett neki a furdo ugyhogy duzzogva most uj hazat epit valahol nyugati regiobanA franc tudja de böri nem vette át tőle.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tetszett neki a furdo ugyhogy duzzogva most uj hazat epit valahol nyugati regiobanA franc tudja de böri nem vette át tőle.
Legalább ezt a lopást ne ideologizáljuk már meg.Azért szerintem el is várható hogy valamilyen szinten védett házban éljen a vezérkari fonok es családja…
Milyen lopas a vezerkari fonok a magyar fegyvere szervek egyik ha nem a legfontosabb embere, rohadtuk jar neki egy vedett haz mig a tisztseget betolti…Legalább ezt a lopást ne ideologizáljuk már meg.
Ez nem lopás, hanem hűtlen kezelés a HM részéről!Legalább ezt a lopást ne ideologizáljuk már meg.
És biztosan kell mindegyiknek egy újat építeni amit aztán nyomott áron megvehet?Milyen lopas a vezerkari fonok a magyar fegyvere szervek egyik ha nem a legfontosabb embere, rohadtuk jar neki egy vedett haz mig a tisztseget betolti…
Erről is a zsidók tehetnek.Dejooooo szervezhetem at az utvonalakat a kurva sok dugo/lezaras miatt![]()
![]()
Lásd a felettem lèvő írások.Milyen lopas a vezerkari fonok a magyar fegyvere szervek egyik ha nem a legfontosabb embere, rohadtuk jar neki egy vedett haz mig a tisztseget betolti…
Nem, egymasnak kene segiteni kicuccolni mikor valtjak egymast..pazarlas ilyen gazdag nemzet azert nem vagyunk.És biztosan kell mindegyiknek egy újat építeni amit aztán nyomott áron megvehet?
Normális esetben nem kell, ott tudják adni egymásnak a kilincset.És biztosan kell mindegyiknek egy újat építeni amit aztán nyomott áron megvehet?
Ruszin nem vette meg az ingatlant.Forráshiányos intézményben/testületben:
Tehát hány száz millió, hány milliárd ment így el? Zrínyi20!26, ilyenkor ez nem fontos? Nem lett volna jobb helyen teszem azt kiképzésre, kiképzési anyagra, felszerelésre költeni? Hamár ez a téma.
A faszt. Szolgálati lakásba nem raksz be névre szóló, személyes logót.
De mint olvashattuk:
Nekem az a kérdés, hogy miből van egy sok száz milliós, (milliárd közeli?) ingatlanra pénze, még nyomott áron is. Mert még ő a főmufti legyen jó fizetése, nem kérdés; de meddig tölt be valaki magasabb beosztást? Egy évtizedig? Össze tud rakni egy komolyabb vagyont?
Ezt nem. De névtelen forrásokra hivatkozni szerintem nem hiteles.
Miért, hány hétig kellett volna egyfolytában gyakorló gránáttal dobáltatni? Azért nem egy agysebészet. Baleset mindenhol előfordulhat, csak ennek nagyobb a hírértéke.
Ilyen ízléstelen, rongyrázó, beteg lelkivilágú falansztert ki a franc venne át?
Szerinted véletlenül sírok a korrupt politikusokról és az őket kiszolgàló tábornoki karról itt üszkve egy évtizede?Tehát hány száz millió, hány milliárd ment így el? Zrínyi20!26, ilyenkor ez nem fontos? Nem lett volna jobb helyen teszem azt kiképzésre, kiképzési anyagra, felszerelésre költeni? Hamár ez a téma.
Tudom. Mert nem volt rá ideje?Ruszin nem vette meg az ingatlant.
Nem, nem véletlenül. És igazad is van!Szerinted véletlenül sírok a korrupt politikusokról és az őket kiszolgàló tábornoki karról itt üszkve egy évtizede?
De gondolom ő sem tiltakozott ezerrel mint a többi sem.Normális esetben nem kell, ott tudják adni egymásnak a kilincset.
De valakik ezen is nagyot szakítottak, és erről nem Ruszin döntött!
Szerinted nem épitik àt neki ahogy kéri?Forráshiányos intézményben/testületben:
Tehát hány száz millió, hány milliárd ment így el? Zrínyi20!26, ilyenkor ez nem fontos? Nem lett volna jobb helyen teszem azt kiképzésre, kiképzési anyagra, felszerelésre költeni? Hamár ez a téma.
A faszt. Szolgálati lakásba nem raksz be névre szóló, személyes logót.
De mint olvashattuk:
Nekem az a kérdés, hogy miből van egy sok száz milliós, (milliárd közeli?) ingatlanra pénze, még nyomott áron is. Mert még ő a főmufti legyen jó fizetése, nem kérdés; de meddig tölt be valaki magasabb beosztást? Egy évtizedig? Össze tud rakni egy komolyabb vagyont?
Ezt nem. De névtelen forrásokra hivatkozni szerintem nem hiteles.
Miért, hány hétig kellett volna egyfolytában gyakorló gránáttal dobáltatni? Azért nem egy agysebészet. Baleset mindenhol előfordulhat, csak ennek nagyobb a hírértéke.
Ilyen ízléstelen, rongyrázó, beteg lelkivilágú falansztert ki a franc venne át?
Szerintem nem ideje nem volt rá, hanem neki csak simán azt mondták, hogy nem veheted meg.Tudom. Mert nem volt rá ideje?
Nem, nem véletlenül. És igazad is van!
Ezek nem megvehetők az adott lakó által legtöbbször hanem a HM tulajdona marad. Később nyilván lesz neki gazdija...Tudom. Mert nem volt rá ideje?
Értem, én így értettem dudi hozzászólásait a témában. Akkor ezt revideálom.Ezek nem megvehetők az adott lakó által legtöbbször hanem a HM tulajdona marad. Később nyilván lesz neki gazdija...
Hát az, hogy hogy nézzen ki a cucc meg legyen benne 3 grillterasz nem a kivitelező ötlete volt.Normális esetben nem kell, ott tudják adni egymásnak a kilincset.
De valakik ezen is nagyot szakítottak, és erről nem Ruszin döntött!
Hát az, hogy hogy nézzen ki a cucc meg legyen benne 3 grillterasz nem a kivitelező ötlete volt.
Ruszinnal az a baj, hogy amíg poziban volt (és még utána se amikor milliós fizetést kapott NKE tanárként meg ilyen olyan alapítványi tagként) nemigen problémázott semmin aztán most hirtelen megszállta a lelkiismeret?
Ha lett volna gerince (de hát nincs szegényemnek) a borítékosztáskor (ahova a riválisait és bírálóit nagy lelkesedéssel tolta befelé) borítja az asztalt és lemond és nem 2 évvel utána jön elő (úgy hogy addig "szerényen" tengette a napjait annak a rendszernek a pénzén amibe most belemar), így viszont teljesen hiteltelen minden szinten....
Fog még róla lehozni a sajtó nagyon sok mindent ahogy közeledünk a kampányfinishez abban biztosak lehettek, szóval teljesen megérdemlik egymást bobbal....
De ez már belpol szóval hagyjuk is.
Itt nem a szint miatt borult semmi, kizárólag a félrállítás miatti sértett önérzet. Ne láss benne katonapolitikai messiást, pont olyan csúszómászó mint az ellenpárja. A Tisza esélyesen rá fog vele fázni ha többi viselt dolgai is kijönnek, nem véletlenül nem szerepel mostanában...Persze, az is gáz, hogy felmerülnek ilyen extra igények, de lehetne ám nemet is mondani a minisztériumban erre!
De hát ugye a hallgatásnak, a beletörődésnek egy szintig ára van, volt.
Így van ez más minisztériumoknál is. Aztán van az a szint, amikor már borul a bili. És ilyenkor persze az a bűnbak, aki borítja.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..