Most olvastam a hirt hogy azon a bizonyos napon amikor kilottek az izraeliek a Pantsirt akkor masik kettot is eltalaltak biztosan es valoszinuleg tovabbi egyet is.
Az az osszesen 3-4 Pantsirt talaltak el mind a repter korul. Meg megerositesre val az info de ha igy volt akkor ez azt erositi hogy ott egy csapdat allitottak fel az izraelieknek ahogy irtam es ok bele is setaltak. Arrol is szol az info hogy voltak ott orosz "tanacsadok" is a jarmuvekben.
Figyelni kell az orosz portalokat hogy jelenik e meg gyaszjelentes orosz legvedelmi alakulathoz tartozo katonarol.
Biztos vagyok benne hogy ha a fenti hir fedi a valosagot akkor elobb utobb kiszivarog mert az arabok nem birjak magukban tartani majd.
Erről semmilyen hír nincsen. Május 9.-én Netanjahu Putyinnal nézte a Május 9. parádét, vett részt a Halhatatlan ezred felvonulásán és helyezett koszorút az ismeretlen katona sírjára. Másnap támad a zsidó állam. Gondolod ez nem volt Putyin bácsival megbeszélve? Szerinted megtámadnának szíriai katonai egységet ahol orosz katoni tanácsadók lennének?! Találtak -felderítettek egy inaktív szíriai Pancir-Sz1-et és kilőtték. Ennyi. Nem kell itt csalizni.