1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A Gripen AESA radarját tesztelték a svájciak

Diskurzus a(z) 'Hírek a katonai repülés világából' témában - Phoenix által indítva @ 2012. december 18..

 1. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  <i>Iszonyú arrogáns és beképzelt? </i>

  Nem értem, hogy mitől lennék arrogáns és beképzelt. Azért, mert zavar az, ha valaki téveszméket propagál vagy szimplán alaptalanul ekéz...? Komolyan mondom, hogy nem értek egyeseket itten...

  A jelek szerint én írhatok bármit, egyesek úgyis élből belekötnek, csak azért, mert én írtam le. Tisztán látszott ez ott, ahol egyik kedves kommentelő élből beszólt, hogy mit ferdítek az orosz masinák terén, mikor láthatólag végig sem olvasta a művet. Azt is leszarta, hogy a forrásaim orosz könyvekből származtak, amit orosz tagok segítettek pontosan értelmezni. Ezek után én már csak tényleg facepalmot tudok ajándékba adni...

  Szóval nem inkább az az arrogáns, aki folyamatosan beszólogat úgy, forrása nulla, konkrét krtikát meg meg sem fogalmaz és láthatólag a középiskolás fizikai is nehéz neki...?

  Bocs, de ez olyan, mint bika előtt a vörös posztó.

  Az AEGIS-es cikknél látató, hogy sokat kérdeztem, mert nem tudtam sokmindent, de az írás gondolatébresztő volt. Én sem tudok mindent, csak én nem állok neki szakértani meg trollkodni a témában...


  <i>Össze kéne keresni, hogy csak amikor találomra beleolvasok a hozzászólásokba, hány helyen szerepel az, hogy “az [ÉN] cikkeimben már leírtam” [ti kis tudatlanok stb.]. Na mindegy… Nem szóltam inkább…</i>

  Mert az írásaimat én írtam és nem a többiek. Azért vannak benne a köszönetnyilvánításban az emberek, mert ők is segítettek, de attól még nem ők írták. Tényleg ilyen nehéz ezt felfogni...? Amikor szószerinti idézet van, az is <b>pontosan meg van jelölve</b>, te zseni...

  Megint csak azért jöttél, hogy trollkodj egy vastagot...
   
 2. duckdodgers

  duckdodgers Active Member

  "magalenin szerint:
  2012. december 21. péntek @ 11:27

  By the way, hogy azonnal hiteltelenítsem magam… :D
  m.bazsi folyton azt mondja itt, ha jól látom (szerencsére nem olvastam végig…), hogy “nem csak az ő műve”. Aham. Össze kéne keresni, hogy csak amikor találomra beleolvasok a hozzászólásokba, hány helyen szerepel az, hogy “az [ÉN] cikkeimben már leírtam” [ti kis tudatlanok stb.]. Na mindegy… Nem szóltam inkább…"

  A legtöbb cikk úgy jön létre, hogy egy másik hírt vagy szakirodalmat felhasználnak. Ha valaki egyben vesz át részleteket akkor megjelöli forrásként az adott művet. Finoman szólva is röhejes lenne, ha azt olvasnád hogy : lásd az x idópontban megjelent cikket melyben xy-tól idéztem, aki z-től és q-tól idézett. Attól hogy felhasznált más szakirodalmat attól még az adott iromány a saját munkája lesz. Ennyi erővel egy könyvben szereplő infonál keresd vissza mindennek az eredeti forrását?
   
 3. luperator

  luperator Well-Known Member

  Intelligencia kérdése, ki, miképp reagál erre. Mindkét oldalon. Ahogy megfigyeltem, a haditechnika - jelen esetben a repülés - egy olyan dolog, amihez valaki vagy nagyon ért vagy csak szeretne érteni. Korábbi emlékeim alapján ez a differencia személyesen sem tűnik el, csak ott arcon röhögik azt, aki hülyeséget beszél és kapcsolhat, hogy nem kellene ezt erőltetni. A stílusban van valami, amit írtok, mindettől eltekintve nem egy olyan figurába futottam én is bele (nem online) aki tette az eszét, mit ad Isten' néha nők előtt, közben arcpirító ostobaságok hagyták el a száját.
   
 4. duckdodgers

  duckdodgers Active Member

  dudi...És ezt most ne vedd személyeskedésnek mert csak hasonlatként írom:
  Amire én céloztam : HA megjelent volna a cikked ÉS utána valaki idejön mindenféle érv vagy alapismeretek nélkül lefikázza, azt is hozzátéve hogy : De mit is várhatnánk egy "Bevetésre Kész" lövésztől?
  Amivel már nyilván nem a művet támadja, hanem személyeskedik...
   
 5. dudi

  dudi Well-Known Member

  duckdodgers

  Oké értem mit akartál mondani!

  Csak,hogy válaszoljak.Nem foglalkozok olyanok véleményével akiken látszik,hogy lövésük sincs az adott témában főleg nem akkor,ha nem azt támadja mit írtam hanem a témához való kompetenciámat abból kiindulva,hogy mi vagy ki vagyok.
   
 6. duckdodgers

  duckdodgers Active Member

  Szerintem mivel rendszeresen jársz ide láthattad már hogy engem is torkolt le molni, nekem is volt vele vitám (ahogy Veled vagy másokkal is), mégsem sértegettem senkit. Az OK hogy molni néha megvadul, de ha egyet nem is értek vele, azt el kell ismerjem hogy sokszor nálam sem sok hiányzik hogy felrúgjam a szarosvödröt.
   
 7. dudi

  dudi Well-Known Member

  Nekem még nem nagyon volt olyan,hogy elgurult volna a gyógyszerem pedig volt rá példa,hogy valamit harmadjára írok le és ugyan az a butaság jött válaszként.De azért is vagyunk itt,hogy tanuljunk nem csak észt osztani.
   
 8. Hans

  Hans New Member

  "tényen ez nem változtat miszerint bunkó vagy"
  Mióta eszem tudom BKV törzsutas vagyok, valahogy mániám figyelni az állami kicsiny népét. Tapasztalat: ergo az itteni kommentjei alapján Molni stilusa MAXIMUM "bunkó light".
  Stílusa olyan amilyen. De amíg jókat ír/kommentel, addig nem érdekel. Ha valaki baromságot ír (+még alá se támassza), de a szája nagy, az már zavar (pl. anno Tacsk0).
   
 9. dudi

  dudi Well-Known Member

  Hans

  Tacsk0-n lehetett nevetni vagy legalább is megmosolyogni amit írt(persze csak azután,hogy túltetted magad a mély döbbeneten).
   

Ezen oldal megosztása